January 22, 20251 yr 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Ej, ali pazi, šta ako isto to samo na Marsu? O tome nisi razmišljala, a? A?! Kao što Vučića iritira kad mu kažu da je nebitan i da se ništa ne pita, tako cenim da bi i Maska jako iritiralo kada bi mu neko od nekakvog autoriteta rekao da to što on radi je sve zapravo vrlo boring i već bezbroj puta viđeno. Mars? So what? Who cares?
January 23, 20251 yr 24 minutes ago, vememah said: Čuo sam i priču u obrnutom smeru : ljudi koji ne prate ili su čak blokirali Trumpa, Muska i ostalu alt-right boraniju da ih "algoritam" automatski odblokira i zaprati...
January 23, 20251 yr 5 hours ago, braca said: Čuo sam i priču u obrnutom smeru : ljudi koji ne prate ili su čak blokirali Trumpa, Muska i ostalu alt-right boraniju da ih "algoritam" automatski odblokira i zaprati... Jedino ako taj algo to random odblokira. Ja sam Maska blokirala ima više od godinu dana i ne vidim njegove tvitove uopšte. Edit: sad proverih i dalje je blokiran Edited January 23, 20251 yr by dunja
January 26, 20251 yr bolje stoput salutirati pa da ljudi sumnjaju da si nacista, nego jednom podržati afd i tako razvejati sve sumnje
February 2, 20251 yr Popular Post https://www.npr.org/2025/02/01/nx-s1-5283271/elon-musk-lawsuit-advertisers-boycott-new Elon Musk's X sues Lego, Nestlé and more brands, accusing them of advertising boycott
February 7, 20251 yr Vidiš ti to, a prethodno se ubijao od objašnjavanja da podjednako voli i jevreje i naciste koji su ih ubijali, jer tako je hrišćanski. Sad izgleda ove prve izbacio iz jednačine. Što bi rekao Obama, my position has evolved. Edited February 7, 20251 yr by Weenie Pooh