Jump to content

Twitter v2.0 - powered by Elon

Featured Replies

cM05GIl.png

Edited by vememah

Bočni udari sa svih strana, a on stoji postojano kano klisurina :occ_jester3:

Ne znam da li se i vama pojavljuje, meni, se poslednjih dana redovno pojavljuje ispod tvitova koje otvorim, negde ispod komentara, neki klip gde on kao sedi sa Tuckerom Carlsonom i preporucuje mu da ide na neki sajt u vezi sa nekom kriptovalutom, i ovaj kao, yeah, I'll check it out, ili neka takva glupost (odgledala samo jednom, nisam htela vise da klikcem, ali mi stalno izlazi)

ikls9f7qxvne1.png?width=1024&auto=webp&s

17 hours ago, dunja said:

Ne znam da li se i vama pojavljuje, meni, se poslednjih dana redovno pojavljuje ispod tvitova koje otvorim, negde ispod komentara, neki klip gde on kao sedi sa Tuckerom Carlsonom i preporucuje mu da ide na neki sajt u vezi sa nekom kriptovalutom, i ovaj kao, yeah, I'll check it out, ili neka takva glupost (odgledala samo jednom, nisam htela vise da klikcem, ali mi stalno izlazi)

mislim da im neki kripto-kriminalci zloupotrebljavaju lik & delo.
isto koriste i tramparu.

Gl_sEo7X0AA70HZ?format=jpg&name=medium

25 minutes ago, vememah said:

Gl_sEo7X0AA70HZ?format=jpg&name=medium

Moze zvucati kao cinizam ali je tacno - nijedan od njih nije pravosnazno osudjen kao ratni zlocinac.

Naravno, to ne brise zlocine koje su inspirisali.

:isuse:

10 minutes ago, aram said:

ček, ček, da pojasnimo:
nisu pravosnažno osuđeni, znači nisu nikog ubili
public sector workes s druge strane, iako isto nisu pravosnažno osuđeni su pobili milione ljudi

@kronostime72 jesam dobro shvatio?

i još jedno pitanje: kakva je tvoja veza sa ovim korisnikom foruma?
https://parapsihopatologija.com/profile/11372-kronostime/content/

Veza sa tim nalogom je da ne mogu da ga koristim posto je mail nalog ugasen, pa ne mogu da resetujem zaboravljeni password od pre 10ak godina.

U vezi sa prvim delom pitanja - pravno nisu zlocinci jer niko od njih nije pravosnazno osudjen za zlocin sto ne sprecava bilo koga od nas sa ove istoriske distance da ih smatramo zlocincima.

Po danasnjim zakonima bi i Stefan Nemanja bio osudjen za genocid nad bogumilima zajedno sa sinovima.