Weenie Pooh Posted January 22 Posted January 22 Ej, ali pazi, šta ako isto to samo na Marsu? O tome nisi razmišljala, a? A?! 2
Jimmy Kowalski Posted January 22 Posted January 22 Od petka svi u bojkot proizvoda tech kapitalista..
dunja Posted January 22 Posted January 22 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Ej, ali pazi, šta ako isto to samo na Marsu? O tome nisi razmišljala, a? A?! Kao što Vučića iritira kad mu kažu da je nebitan i da se ništa ne pita, tako cenim da bi i Maska jako iritiralo kada bi mu neko od nekakvog autoriteta rekao da to što on radi je sve zapravo vrlo boring i već bezbroj puta viđeno. Mars? So what? Who cares?
braca Posted January 23 Posted January 23 24 minutes ago, vememah said: Čuo sam i priču u obrnutom smeru : ljudi koji ne prate ili su čak blokirali Trumpa, Muska i ostalu alt-right boraniju da ih "algoritam" automatski odblokira i zaprati...
dunja Posted January 23 Posted January 23 (edited) 5 hours ago, braca said: Čuo sam i priču u obrnutom smeru : ljudi koji ne prate ili su čak blokirali Trumpa, Muska i ostalu alt-right boraniju da ih "algoritam" automatski odblokira i zaprati... Jedino ako taj algo to random odblokira. Ja sam Maska blokirala ima više od godinu dana i ne vidim njegove tvitove uopšte. Edit: sad proverih i dalje je blokiran Edited January 23 by dunja
garcia Posted January 26 Posted January 26 bolje stoput salutirati pa da ljudi sumnjaju da si nacista, nego jednom podržati afd i tako razvejati sve sumnje 6 1
Popular Post bags Posted February 2 Popular Post Posted February 2 https://www.npr.org/2025/02/01/nx-s1-5283271/elon-musk-lawsuit-advertisers-boycott-new Elon Musk's X sues Lego, Nestlé and more brands, accusing them of advertising boycott 10
Weenie Pooh Posted February 7 Posted February 7 (edited) Vidiš ti to, a prethodno se ubijao od objašnjavanja da podjednako voli i jevreje i naciste koji su ih ubijali, jer tako je hrišćanski. Sad izgleda ove prve izbacio iz jednačine. Što bi rekao Obama, my position has evolved. Edited February 7 by Weenie Pooh 1
Recommended Posts