Jump to content
IGNORED

Twitter v2.0 - powered by Elon

mustang

Recommended Posts

Posted

Ej, ali pazi, šta ako isto to samo na Marsu? O tome nisi razmišljala, a? A?!

• Haha 2
Posted

Od petka svi u bojkot proizvoda tech kapitalista..

Posted
6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ej, ali pazi, šta ako isto to samo na Marsu? O tome nisi razmišljala, a? A?!

Kao što Vučića iritira kad mu kažu da je nebitan i da se ništa ne pita, tako cenim da bi i Maska jako iritiralo kada bi mu neko od nekakvog autoriteta rekao da to što on radi je sve zapravo vrlo boring i već bezbroj puta viđeno. Mars? So what? Who cares?

Posted
24 minutes ago, vememah said:

Čuo sam i priču u obrnutom smeru : ljudi koji ne prate ili su čak blokirali Trumpa, Muska i ostalu alt-right boraniju da ih "algoritam"  automatski odblokira i zaprati...

Posted (edited)
5 hours ago, braca said:

Čuo sam i priču u obrnutom smeru : ljudi koji ne prate ili su čak blokirali Trumpa, Muska i ostalu alt-right boraniju da ih "algoritam"  automatski odblokira i zaprati...

Jedino ako taj algo to random odblokira. Ja sam Maska blokirala ima više od godinu dana i ne vidim njegove tvitove uopšte.

Edit: sad proverih i dalje je blokiran :hihi:

Edited by dunja
Posted

Aspergerov sindrom.

• Haha 1
Posted

bolje stoput salutirati pa da ljudi sumnjaju da si nacista, nego jednom podržati afd i tako razvejati sve sumnje

• +1 6
  • Haha 1
Posted (edited)

Vidiš ti to, a prethodno se ubijao od objašnjavanja da podjednako voli i jevreje i naciste koji su ih ubijali, jer tako je hrišćanski. 

Sad izgleda ove prve izbacio iz jednačine. Što bi rekao Obama, my position has evolved.

GjL586TakAAdxeI?format=jpg&name=medium

Edited by Weenie Pooh
  • Haha 1