Lezilebovich Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Views - vrhunski feature. Mislim da daje dobar boost twitteru u smislu znacaja i dometa, pogotovo u odnosu na druge platforme u razvoju. Takodje i onima koji tvituju daje (verovatno) boost
mraki Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Pa i pre si imao to, samo nije stajalo ispod tvita.
Lezilebovich Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 (edited) 4 minutes ago, mraki said: Pa i pre si imao to, samo nije stajalo ispod tvita. hvala ... tako mi i treba kad pisem o necemu sto ne koristim Edited December 24, 2022 by Lezilebovich
mraki Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 (edited) Dobro, nije baš isto. Mislim da nisi mogao da vidiš za tudje tvitove, samo za svoj, što po meni ima logike. Nije bitna metrika za običnog korisnika, pogotovo ako posmatra tudje tvitove. Engejdžment puno više govori. Edited December 24, 2022 by mraki
nenad Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 elon je na vreme prodao tesla akcije, to je potez vredan divljenja, zaradio je kamaru para na hajpu. sta god da se desi sa twitterom, nece biti na gubitku. a vi samo nastavite da se snebivate kako je covek glup.
Sestre Bronte Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 nije bitno da li je glup, to skoro ništa ne utiče, zato se i ne bavim njegovom inteligencijom nego samo zlom jedino je važno koliko ima sreće
Sestre Bronte Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 naravno, uglavnom neće dobtnik da kaže da mu je uspelo zbog sreće, ljudi su većinom egoistični lažovi 1
nenad Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 pa dobro sad, covek je uzeo desetine milijardi dolara kesa na ljudskoj gluposti, ne moze to biti samo sreca. 1
mraki Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Apsolutno ništa ovde nije vredno divljenja. Čovek je od kupovine tvitera do danas izgubio ličnog bogatstva za vrednost bar još jednog Tvitera, i taj gubitak je mogao biti znatno manji bez silnih ispada. Ok, uspeo je da izvuče par desetina milijardi keša, mahom za društvenu mrežu koju na kraju nije ni hteo da kupi i koju je verovatno dobro preplatio, pritom srušivši sav imidž koji je godinama gradio.
Sestre Bronte Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 on će da postane milioner zbog kupovine tvitera, a ti? 1
mustang Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 Sto bi bilo dobro da ima taj views javno i ovde na svaki post....da se vidi ko se najvise cita.
dragance Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 2 minutes ago, mustang said: Sto bi bilo dobro da ima taj views javno i ovde na svaki post....da se vidi ko se najvise cita. Ne može za svaki post posebno jer cela strana ima isti URL, a ima više postova na istoj.
mraki Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 I kako bi se to merilo? Zadješ na temu i vidiš svaki post jednako, sem ako ti je neko na ignoru. Odredjena interakcija sa postom, tvitom, bilo kojim sadržajem na društvenoj mreži puno više govori. 1
mustang Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 (edited) Uh.....ne znam. Ostavljam vama. Ne bi me cudilo, u skorijoj budcnosti, da neki AI meri preko kamere koliko dugo blejimo u post pa se tako meri Edited December 24, 2022 by mustang
Recommended Posts