Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Znamo ko su i sta su. Ofanzivna sila sa odredjenim defanzivnim problemima. Imaju jednog od tri najbolja igraca sveta, odlicnu petorku, solidnu klupu, legitimni contender na Zapadu. Jedino ta Minesota.

Posted

U kategoriji najsmešniji faul sezone imamo ovo:

• Haha 2
Posted

ova kompozicija me podseća na:

spacer.png

• Haha 3
Posted

Foxara ako ne bude all-star treba Kings da istupe iz lige

Posted
31 minutes ago, omiljeni said:

Foxara ako ne bude all-star treba Kings da istupe iz lige

Steph, Luka, Ja i SGA su sigurice...

Posted

Jokic ne igra protiv Indijane, ni prosle sezone nije igrao protiv njih u Denveru.

Posted (edited)

Indijana se približila sa 20 na 12 razlike, malo se opustio Denver. Gordon i Grin imaju po 4 faula, tanki su u reketu.

Čim je izašao MPJ K.Braun  posle ofanzibnog skoka kuca na asistenciju Mareja, pa onda dva kucanja  (KCP, B. Braun) posle dve ukradene lopte.

Edited by boldrock
Posted

Denver pojačao u četvrtoj, u jednom momentu je bilo 30 razlike. Memfis vodi 3 razlike protiv Lejkersa na početku treće.

Posted

Kakakv raspad Memfisa u poslednjoj četvrtini, pobeda Lejkersa 122-121, Denver sam na čelu Zapada.

• +1 1
Posted

Nagetsi dve lake pobede ove sezone bez nabijaca statistike, pametnom dosta:fantom:

A GSW sutnuli stotinak trojki u zadnja dva meca:huh:

Posted

Upalio Lejkerse na početku treće i nisam izdržao tri minuta one divljine da gledam. Ovima mora da su otpale ruke i noge do kraja utakmice ako su uspeli od njih da izgube.

Posted

kolika seljacina moras da budes pa da od svih ljudi na ovom sveta za Hakeema kazes da nema basketball IQ?

• +1 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...