Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Da mi je videti tog imbecila koji je došao na ideju da napravi multiprenos košarkaških utakmica. Ne znam kako bih odabrao prave reči za ovo što Arena priredjuje včrs na AS1 :puke:

• +1 3
Posted

Слика може припадати 1 особа, бави се спортом и текст који гласи „dialpad KINGS 10 WESTERN CONFERENCE PLAYER OE THE WEEK 18.5 14.3 10.3 4-0 PPG RPG APG RECORD SACRAMENTO KINGS BASKETBALL ROAR WITH“

Sviraj kraj, pocinji playoff!

• Haha 1
Posted (edited)

Mislim da sam Jokarino presuđivanje odgledao bukvalno barem 50 puta iz svih mogućih i nemogućih uglova, ali najjača mi je reakcija novinarke na 1.50 :wub: Legenda! 

Edited by Mil@n
  • Haha 1
Posted

1 uvek augodni Orlando je morao biti ubiven, kako li ce tek da kida u plejofu kad sad ovako jebe s pola gasa:ohmy:

Posted
2 hours ago, Zli Gli said:

1 uvek augodni Orlando je morao biti ubiven, kako li ce tek da kida u plejofu kad sad ovako jebe s pola gasa:ohmy:

da su augodni jesu, dobili svu boston u bostonu, dvared..

valjda im se nashosholji chuna na favorite pa odigraju iznad mogucnosti, ko ce ga znati..

Posted

I to bez najboljeg igraca Ajzaka

Najbolje je kako se brani od proslavljanja i skakanja po glavi, kao 'ju, sta vam je momci' (hard lalinski naglasak)

Posted
9 hours ago, Mil@n said:

Mislim da sam Jokarino presuđivanje odgledao bukvalno barem 50 puta iz svih mogućih i nemogućih uglova, ali najjača mi je reakcija novinarke na 1.50 :wub: Legenda! 

Kad bi stavio na mute i izrezao pozadinu nema sanse da bi rekao da ovaj covek igra kosarku a kamoli da je dupli MVP NBA.

• Haha 2
Posted
22 minutes ago, bags said:

Kad bi stavio na mute i izrezao pozadinu nema sanse da bi rekao da ovaj covek igra kosarku a kamoli da je dupli MVP NBA.

x480

• +1 4
Posted
32 minutes ago, bags said:

MIJAILO GRUŠANOVIĆ, SLAVNI KOŠARKAŠ: Praznik rada na traktoru!

• +1 2
Posted
Just now, bags said:

Ovo Mikan?

Džordž

Posted (edited)

Grušanović Džordž?

Edited by Filozof manijak
Posted
14 hours ago, ducca said:

Da mi je videti tog imbecila koji je došao na ideju da napravi multiprenos košarkaških utakmica. Ne znam kako bih odabrao prave reči za ovo što Arena priredjuje včrs na AS1 :puke:

Uzas koliko lose prenose velika takmicenja u fudbalu i kosarci, a toliko je miliona sprcano unj™

Posted
14 hours ago, ducca said:

što, košarka je mnogo bolja za multiprenos nego evropski fudbal. uvek se nešto dešava, ne mora da se skače uvek na neku drugu utakmicu. nego lagano

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...