Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

ne otvaraju mi se strimovi na kojima sam gledao nba ove sezone, bicu zahvalan ako ima neka dobra dusa da podeli sveze linkove.

Posted
4 minutes ago, banecare1 said:

ne otvaraju mi se strimovi na kojima sam gledao nba ove sezone, bicu zahvalan ako ima neka dobra dusa da podeli sveze linkove.

imas ovde pa biraj: https://sportsurge.to/nbastreams

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Denver uzima nerezonske suteve poslednja 3-4 minuta i pravi glupe greške u odbrani. Preopušteno su ušli u utakmicu.

Posted
14 minutes ago, 1n54jd3r said:

ili ovde: https://v2.sportsurge.net/

btw, ova jadna postava LAL igra egal za sada

izglda je do mog interneta bilo. ja kuci imam wifi sa singapurskim vpn i on je zabagovao. sada sve proradilo. 

mnogo je bolji denver, bas bi morali da se potrude da puknu vecaras. 

Posted

Kakav cirkus u napadu, nikako da se odlepi Denver, ne mogu kontru da završe, MPJ maši ceo koš sa trojke.

Posted

Jokic za poluvreme ukupno 2 suta iz igre: 8 poena, 5 skokova i 11! asistencija.

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Mislim da Denver poslednjih pet napada u drugom poluvremenu nije isao preko Jokica, rezultat, izgubljena lopta Gordona koji se uvek spetlja u driblingu i nerezonski sutevi. Sreća pa su Lejkersi užasni, još su ostali bez Beverlija koji se povredio.

Posted

Beverli povredjen zapravo pojaca ekipu.

• Haha 1
Posted

Jokic nekako uspe da dodje do toga da dozvoli da ima 6 saigraca koji su uzeli vise suteva od njega :)

Posted

Jedan Cole Swider ce moci da prica unucima da je igrao za uvek augodne Lejkerse, i jos par njih nepoznatih svima osim blizoj rodbini

Posted (edited)

Kakva bezmozgaska divljina je Denver . Ja sam uveren da ce ispasti  u prvoj rundi plej of-a, ko god da im bude protivnik tamo. Inace debeli po 20 i neki put ove sezone na utakmici nije hteo da sutira. On nabije taj prosek od 25 poena, u dve ,tri utakmice gde postigne po 40 poena. Ostalo je plac majke bozije ove sezone:)

Edited by Micko8
  • -1 1
Posted

Mogu da ispadnu od zdravih GSW, Lejkersa ili Feniksa, ako ovi kasno krenu da se penju na više pozicije. Mislim da mogu da izbace portland, jutu, kliperse i minesotu u prvoj rundi.

Posted (edited)

Izbacio mi algoritam i ovo, Vucevic je stara Markkanenova musterija. Voli da kuca preko njega.

Edited by Micko8
Posted

Tripl dabl bez promasenog suta 🤣

Inace, gde je sada Fajr Meloun kampanja 🤣

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...