kralj Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Giannis u prepunoj Areni protiv Kaline i Kuridže dao 40 pts, nema možda ni po godineUopšte mi nije prošlo kroz glavu dok sam pisao post. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Have_Fun Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 I to na meču koji traje 8min manje (skoro pa dodatna četvrtina) nego enbiej meč
Micko8 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 (edited) Punili su NBA igraci od sale na Evrobasketu. I ovaj nas lelemud je imao 20+ poena u proseku za 25 minuta provedenih na terenu a stekao se utisak da je mogao da ih ima i 30 u proseku da je hteo. Klasa je klasa bez obzira gde se utakmica igrala. Edited January 6, 2023 by Micko8
Zli Gli Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Jasno, pokidali su na EP obojica, brojke taman manje nego u NBA za tih 8 minuta a o timskim uspesima je suvisno pricati. Ispisao im se 1 Lorenco Braun u kafu.
Micko8 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ne znam kada smo mi igrali protiv Spanije na evrobasketu . Nama je se pre svega u kafu ispisao nas selektor ali ajde da ne kvarimo temu
Amos Posted January 6, 2023 Author Posted January 6, 2023 Niko da se doseti da primeni tu nadmoćnu evroligašku košarku protiv NBA cirkuzanata na olimpijadi. 6 1
189- Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 tyler dorsey dominirao na ep i nije mogao prismrdeti parketu u nba za ova 3 meseca. morali su vracati obogaljenog kembu iz mrtvih umesto njega.
Zli Gli Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 3 hours ago, Mos said: Niko da se doseti da primeni tu nadmoćnu evroligašku košarku protiv NBA cirkuzanata na olimpijadi. Bravo majstore, koje poredjenje. Evropske reprezentacije na SP i OI protiv 12 ponajboljih NBA igraca je isto sto i Jokic/Janis/Luka (dominatori kakve svet nije video) na EP, to je to. Sva trojica jos imaju mnogo da giljaju dok ne dodju u rang sa npr. Dirkom, covek je rodjeni pobednik i uspevao je i sa velicinama poput Femerlinga, Okuladze i Demirela da se umuva u borbu za medalje na EP i SP par puta, plus mu se omaklo da nadjebe uvek neugodni solidni trio Majamija one 2011. i bude MVP finala. Al' nije imao tripl dabl u eri sa 300 poena, bedak. 1
Venom Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Rodjeni pobednik, MVP NBA, lider prvog prvoplasiranog tima koji je ispao od osmoplasiranog u plejofu kad su povecali na 4 dobijene. I odbranu je razvaljivao.
Zli Gli Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 I Jokic hvala Bogu kida u odbrani, miks Hakima i Dejvida Robinsona
ZSNj Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Doncic ima jos puno da gilja da bi nesto osvojio..
Zli Gli Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Dobro, on je imao bolji razvojni put od naseg sokola, ACB i Evroliga i to EP koje su uzeli, doduse ne samo zbog njega. Svakako ce na kraju imati najbolju karijeru od trojice pomenutih ako ne bude tavorio u Dalasu i pumpao licnu statistiku.
Venom Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 2 minutes ago, Zli Gli said: I Jokic hvala Bogu kida u odbrani, miks Hakima i Dejvida Robinsona Pa da, ali on je kesa. Dirk je zato car i bez odbrane i sto ga je naguzio Baron Davis u prvoj rundi plejofa.
Zli Gli Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ovog guze 4:0 u MVP sezoni, nemaju razumevanja ni jednu pobedu da mu daju, nisu se setili ni cvece da donesu 1
Amos Posted January 6, 2023 Author Posted January 6, 2023 Znam da troluješ iz dosade Jokićboys, al’ baš se blamiraš 1
Recommended Posts