Joe D Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 zli nas je upozoravao jos dok je gledao iz prvih redova u mitrovici da je decko prevara 1 1
radisa Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 4 minutes ago, Biohemija said: Još jedna slučajna, iako priznata Ispala mu kroz noge i slucajno se odbila do ovog lika sto je zakucao...
Čutura Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 debeli je nocas/jutros bio ko rahmetli fon karajan, ovi sto utakmice gledaju preko box scorea nek napuste sahranu. 4
Joe D Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 ne zna taj ni kad gleda uzivo, ko da si poslao palmu u luvr 2 2
freakns Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 razlika izmedju ove i prosle sezone je sto je Barton nakon ovakvog pasa sacekao da bi imao koji dribling do kosa a Bruce kuca ko da kos video nije, uopste nume da uziva u ljepoti... ps. svo zajebavanje na stranu, AG igra ko sumanut
Čutura Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 5 minutes ago, freakns said: razlika izmedju ove i prosle sezone je sto je Barton nakon ovakvog pasa sacekao da bi imao koji dribling do kosa a Bruce kuca ko da kos video nije, uopste nume da uziva u ljepoti... ps. svo zajebavanje na stranu, AG igra ko sumanut #AllStarAG 3
Zli Gli Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 (edited) Mislio sam da su navijaci Hrvatske najjaca sekta na ppp-u ali imaju jednu jaku konkurenciju ovde Sad kad malo bolje pogledam snimak, ipak maestralna asistencija od tablu treba pisati tamo da isprave, mrze ga jer je Srbin Edited December 21, 2022 by Zli Gli
pbg12345 Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 46 minutes ago, Joe D said: zli nas je upozoravao jos dok je gledao iz prvih redova u mitrovici da je decko prevara jaooo pa ja sam skroz zaboravio na tu epizodu sad je mnogo toga jasnije gli jebemu, jel moguce da ji je 16godisnji, anonimni, 30 kg predebeo jokic skinuo ribu, tebi loli tad u punoj snazi i da je sav ovaj hejt posledica toga
Joe D Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 (edited) nije hteo da kupi astru mada, ono na snimku rampa, a ne dodavanje Edited December 21, 2022 by Joe D 1
freakns Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 9 hours ago, Hele said: Pocelo glasanje. Ko dobija? ja sam pokusao biti realan...
Zli Gli Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 Au brate, niste samo sekta nego i bolesni Nije mi skinuo ribu niti bilo sta slicno, samo je bio jos duplo sporiji i oci su me bolele dok sam ga gledao u Megi. Ja volim energicne atraktivne igrace tipa Vins, Son Kemp i slicni, em lepse za gledanje em uvek bili kompetitivniji, bila neka rivalstva, lozenje, drama. Kod ovog naseg se zna da igra za ekipu koja je mlitava karina i nikakav faktor ali eto on isporucuje te neke brojke i tome valjda treba da se divimo svi. O reprezentaciji necemo, dokazao da nije lider i to je to. Ali zabavno je citati lozenje i skenjavanje nakon pobeda i poraza, variraju u 24 sata od buducih sampiona do kurca na biciklu, samo nastavite
Joe D Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 a, pa ti se naradovao pobedama sa tim idolima
Micko8 Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 (edited) Jos se u mladjim kategorijama Vojvodine videlo da se radi o specijalnom igracu. Kao sto se sada vidi sa mocnim Backom u Slobodi ili Markovicem u Megi Edited December 21, 2022 by Micko8
freakns Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 1 hour ago, Zli Gli said: Au brate, niste samo sekta nego i bolesni Nije mi skinuo ribu niti bilo sta slicno, samo je bio jos duplo sporiji i oci su me bolele dok sam ga gledao u Megi. Ja volim energicne atraktivne igrace tipa Vins, Son Kemp i slicni, em lepse za gledanje em uvek bili kompetitivniji, bila neka rivalstva, lozenje, drama. Kod ovog naseg se zna da igra za ekipu koja je mlitava karina i nikakav faktor ali eto on isporucuje te neke brojke i tome valjda treba da se divimo svi. O reprezentaciji necemo, dokazao da nije lider i to je to. Ali zabavno je citati lozenje i skenjavanje nakon pobeda i poraza, variraju u 24 sata od buducih sampiona do kurca na biciklu, samo nastavite jeste, dok je Shawn Kemp primer liderstva. u alkoholu vise nego u basketu, ali dobro sada... da ne pricam da je bio u onom timu Portlanda koji nije imao 2 cuke zdrave pameti. mislim, OK je navijati za takve likove. ta lozenja, mi smo from d hud, a zapravo su obicni klosari, sve je to sasvim legitimno. samo daj da se o tome ne prica kao o kosarkaskim velicinama. btw, Vince nikada nije bio deo te price sa nekim rivalstvima i slicno. i za razliku od Kempa je bio dobar kosarkas, samo sto nikad nista nije osvojio
Recommended Posts