Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Hoce neko da mi objasni rezigniranost navijača Šarlota prema Brendonu Mileru? 

Posted
7 hours ago, Where is Jessica Hyde said:

Zar ti ne navijas za Majami? Ili mi se samo ucinilo, zbog komentara tokom plejofa.

Za Spurse i malo za Sixerse na Istoku. To za Miami ti se ucinilo zato sto navijam uvek protiv Bostona u svim sportovima. :D

U ostalim sportovima samo Philadelphia, Eaglesi #1 svukuda, posle Philliesi i Flyersi.

Posted

Ima lik koji se zove Gradey Dick :lolol:

• Haha 3
Posted
41 minutes ago, goofs said:

Hoce neko da mi objasni rezigniranost navijača Šarlota prema Brendonu Mileru? 

Fazon Divac bira Beglija.

• +1 1
Posted

Realno drafring for fit se pokazao uspešnim u jako malo slučajeva. 

Doduše, čitam da je konstantno napredovao tokom sezone, kada sam ja gledao, sem šuta, ostalo sve osrednje. 

Posted
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

a da igra u CSKA od 4 milke koje bi mu mogli ponuditi ostalo bi mu 3,5 plus bi mu dali nešto i u kešu i kurave pride.

Ah, sovjetska propaganda at its finest, prokleti Zapad, našeg Džamala našli da šišaju. 

Posted

A dobro Sputnjik je, čudo u jednačinu nisu uneli i ovih 9 pobijenih na proslavi kao deo rizika. 

Posted

Ne znam je li mi tragičnije što oni prodaju ove fore iz vremena Gavarit Maskva ili što te fore i dalje prolaze kod naših gutača sputnjik kurca vijesti. 

• +1 1
Posted

Tristan Vukcevic je izabran jedno mesto iza Jokica. Znaci stize titula u Washington za nekih 8,9 sezona:)

• Wub 1
Posted (edited)
6 hours ago, Mos said:

Orlando je draftovao Black-a sa pozicije 6, bile su procene da će i Dick-a sa pozicije 11. Dick je na kraju bio 14. pick. TheBlackDickCombo

Edited by Rick.James
Posted
6 hours ago, Mos said:

CDN media

• Wub 1
  • Haha 3
Posted (edited)

Edited by napadaj
  • Haha 5
Posted
2 hours ago, Mos said:

2019: Fuck Chris Paul!!

2023: Fuck. Chris Paul

:D 

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...