Jump to content

NBA 22/23

Featured Replies

1 minute ago, 189- said:

prica se o trejdu porzingisa u boston, brogdon u clippersi i pikovi i morris u washington

zasto bi boston to uradio? 

• Author

Ali koliko je to gadan izbor. Cela ekipa ti tu, najbolji ortaci, znaš tačno svoju ulogu, trener te obožava, fanovi te obožavaju, imaš lika koji je najbolji igrač u ligi i ti mu pašeš 200, šampion si i sad idi u jebenu Indianu da igraš za jebene pare, gde nećeš osvojiti ni kurac. 

Edited by Mos

2 minutes ago, nenad said:

zasto bi boston to uradio? 

treba im visoki. 

ali opet ce imati problem sa plejmejkerima i kontrolom igre ako ne dovedu nekog pouzdanog pleja tipa chris paul.

1 minute ago, 189- said:

treba im visoki. 

ali opet ce imati problem sa plejmejkerima i kontrolom igre ako ne dovedu nekog pouzdanog pleja tipa chris paul.

ma ok, ali porzingis? tako su mogli i bobija da dovedu. brogdon je mnogo bitan sraf u toj ekipi.

porzingis je imao odlicnu sezonu u washingtonu. 

pri tome ce biti expiring tako da ce napraviti i prostora u capu za sledece leto (ako ga ne produze). treba im mesta za browna ako ga ne trejduju sada.

10 minutes ago, Mos said:

Ali koliko je to gadan izbor. Cela ekipa ti tu, najbolji ortaci, znaš tačno svoju ulogu, trener te obožava, fanovi te obožavaju, imaš lika koji je najbolji igrač u ligi i ti mu pašeš 200, šampion si i sad idi u jebenu Indianu da igraš za jebene pare, gde nećeš osvojiti ni kurac. 

Drugarstvo ne placa skupocene jahte,konje, zamkove itd. I treba da unovci proslu  sezonu ako moze.  Ne pruza se takva prilika svaki dan.

Edited by Micko8

• Author
4 minutes ago, Micko8 said:

Drugarstvo ne placa skupocene jahte,konje, zamkove itd. I treba da unovci proslu  sezonu ako moze.  Ne pruza se takva prilika svaki dan.

Svejedno. Gadan izbor i dalje. Naročito kad znaš da i sa 7.8 miliona možeš imati jahte, konje, zamkove i biti šampion sa ortacima. Još kad poklone ranč Kronkiji ispod žita, ihaj. 

Edited by Mos

neam pojma, meni to nije tolko gadan izbor. kapiram da ima igraca koji su i dalje dosta na zemlji. koliko juce su neki bili sirotinja, i kontam da uspevaju da budu zadovoljni i sa po 10 mil u naredne dve godine, umesto ne znam 18 milki. ok onda vidis da neki bertans ima duplo vise, ali valjda su neki dovoljno zreli i stabilni da ne gledaju konstantno u tudj novcanik. gladovati sigurno nece, a imas prsten(je) i retko zdravu pricu

2 minutes ago, spaceploitator said:

neam pojma, meni to nije tolko gadan izbor. kapiram da ima igraca koji su i dalje dosta na zemlji. koliko juce su neki bili sirotinja, i kontam da uspevaju da budu zadovoljni i sa po 10 mil u naredne dve godine, umesto ne znam 18 milki. ok onda vidis da neki bertans ima duplo vise, ali valjda su neki dovoljno zreli i stabilni da ne gledaju konstantno u tudj novcanik. gladovati sigurno nece, a imas prsten(je) i retko zdravu pricu

tako je i bobi hteo da ostane u sa, pa ga je pop bukvalno oterao da bi uzeo vise para.

Nagici skupljaju pikove za ova dva drafta na račun daljih budućih kad im sledi potop. Kapiram da se spremaju za novi CBA i drugu keceljutm, dobri rukiji ce igrati bitnu ulogu narednih sezona.

23 minutes ago, goofs said:

Nagici skupljaju pikove za ova dva drafta na račun daljih budućih kad im sledi potop. Kapiram da se spremaju za novi CBA i drugu keceljutm, dobri rukiji ce igrati bitnu ulogu narednih sezona.

takodje ce verovatno ciljati malo starije igrace koji ce pre biti spremni za playoff.

Brus je i došao u Denver da sebi podigne cenu, jer je znao da će igrati sa najnesebičnijim superstarom u ligi i u ekipi koja je i pre početka sezone imala realne šanse za titulu. Uradio je tačno ono što je planirao i sad će da zaradi.

• Author

:lolol:

6 hours ago, spaceploitator said:

Dovoljno je pogledati ono gostovanje Monte Morisa u nekom YouTube podkastu koje je okačeno ovde, kao i gostovanje Cam Payne-a. Dobar deo jeste sirotinja.

Većina tih igrača finansira širu familiju, a plate su pre plaćanja poreza. Mislim da je negde pisalo da sve zajedno ostaje oko 70%. 

Želim Brusu da, ako već ne ode na Istok završi u bilo kom teksaškom timu. Svi su daleko od toga da budu ozbiljni konkurenti za titulu, porez je manji, a čovek se izgleda još i loži na konje i kauboje. Najbolje u SA, kad/ako postanu konkurentni Jokić će biti u penziji.

12 hours ago, nenad said:

pa ga je pop bukvalno oterao da bi uzeo vise para.

To se zove lepo upakovao pricu da mu vise ne treba.

Guest
This topic is now closed to further replies.