napadaj Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ma nije niko gađao, nego su bacali limenke piva da igrači i ostali hvataju i piju. 5
dillinger Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 (edited) 15 minutes ago, pbg12345 said: do jaja smesno, gadjati zenu sa malim detetom u narucju u glavu Realno koji ce mu zena i dete na krovu busa na paradi? On je stvarno s Marsa pao. Mislim zanemarimo na cas pijanu rulju, ako resim da izadjem sa ovako olesenim AGom ili KCPom svakako bih postedeo zenu (belu plavusu btw) i dete njihovog prisustva Edited June 15, 2023 by dillinger 7
Mil@n Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 14 minutes ago, J.R. Cash said: Vidis kako ume da da lep intervju kad hoce. Mislim da je malo i do šampanjca, ali carski je intervju... Opušten je i iskren, i na KZŠ u NBA kad mu postave pitanje na Srpskom tačno vidiš kako mu pada kamen sa leđa 2
Amos Posted June 16, 2023 Author Posted June 16, 2023 (edited) Ne znam da li folira, ne deluje mi, ovo kad kaže da je osetio nešto tek kad je video braću i ženu kako urlaju ali, ako je tako, to je neverovatan nivo odsutnosti da mi uopšte nije čudno kuliranje reprezentacije. To nije čak ni: mogao bih ali neću jer više volim pool bar na Arubi, nego: ne shvatam zašto bih morao i zašto je toliko bitno ljudima. Meni je ovaj pristup nevidjen do sad. Sad treba izdržati prijem kod Vučića. Biće mix gadosti i neprijatnosti. Edited June 16, 2023 by Mos 1
Fins fleet Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 8 minutes ago, Mos said: Ne znam da li folira, ne deluje mi, ovo kad kaže da je osetio nešto tek kad je video braću i ženu kako urlaju ali, ako je tako, to je neverovatan nivo odsutnosti da mi uopšte nije čudno kuliranje reprezentacije. To nije čak ni: mogao bih ali neću jer više volim pool bar na Arubi, nego: ne shvatam zašto bih morao i zašto je toliko bitno ljudima. Meni je ovaj pristup nevidjen do sad. Sad treba izdržati prijem kod Vučića. Biće mix gadosti i neprijatnosti. Za one koji nisu gledali intervju, ovo je ispratio sa pricom kako ne dozvoljava sebi da previse misli o tome sta je postigao jer ako krene tim putam, napravice korak unatrag i mora da odrzi fokus. 1
pbg12345 Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 gledao rajakovicevo predstavljanje u torontu kaze covek danima ne skida osmeh sa lica i edin je u podkastu naznacio koliko mu je drago zbog njega jer je od nule krenuo, bez icijeg guranja i koliko je postovan u usa od strane samih igraca sa kojima je do sad radio na stranu subjektivne simpatije, mislim da je za samu nba, a narocito evropu, nas ovde bitno da rajakovic napravi dobar posao u reptorsima ako bude uspesan, samo ce ubrzati prijem evropskih trenera u nba i dodatno uneti "evropsko shvatanje kosarke" pisem to, jer mislim da nekako ispod radara prolazi promena koju jokic donosi ako se pise o tome, obicno se pise na nivou indvidiue, a zapravo mislim da je mnogo vaznije u smislu same igre 7
Popular Post arheolog1981 Posted June 16, 2023 Popular Post Posted June 16, 2023 (edited) Ja suspenzovan 25 utakmica Esid: ne ja nego Morant Edited June 16, 2023 by arheolog1981 12
Micko8 Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Ja ga realno ne bi suspendovao nijednu. Sta on radi u slobodno vreme je njegov problem i problem nadleznih organa. 1 2
Shan Jan Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Bio sam ubedjen da ce biti cela sezona. Jel budala treba da rokne nekog da bi ga ozbiljnije kaznili? https://www.insider.com/ja-morant-controversies-suspension-behavior-2023-3 1
Recommended Posts