Glass Joe Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Pa zbog male gledanosti finala 2007 Dejvid Stern je ojačao Boston i lakers franšize super pojačanjima, videćemo dal će i Silver to uraditi ovog leta, a ako bude tako onda baj baj za dinastiju
Venom Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 9 hours ago, Shan Jan said: Ups... Ma zabole me ako debeli americki navijaci ne znaju da cene ovakve timove, nek gledaju All Star i takmicenje u zakucavanju. Nema veze s tim da li cene ili ne cene, nego ko koliko ima navijaca. Lakersi, Celticsi, pa i Bullsi, Knicksi itsl. imaju vise navijaca koji ce se ukljuciti kad se igra finale. Da u Srbiji finale ne igraju ni Zvezda ni Partizan, rejting bi bio 0. Drugi faktor su prepoznatljivi igraci, ali to moze da dodje i vremenom. Doduse u slucaju Jokica verovatno nikad, nije on takav tip.
Micko8 Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Igra najlepsu kosarku u NBA ligi. Najkompletniji ofanzivni centar koji je ikada igrao kosarku. 1 1
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2023 Popular Post Posted June 15, 2023 jel ima neko osecaj da micko8 nalog ima dva admina, jedan koji vodi jokic hejter, a drugi jokic lover? 6 8
Micko8 Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ja sam Jokiocev fan, samo mi ide na kurac kada igra pasivnu kosarku u pojedinim delovima regularne sezone. To nikada nisam krio. Ima veoma cudan mentalitet. 1
Filozof manijak Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 15 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: jel ima neko osecaj da micko8 nalog ima dva admina, jedan koji vodi jokic hejter, a drugi jokic lover? Love - hate odnos. Nešto kao Njole i Tsai 2
Shan Jan Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 4 hours ago, Venom said: Nema veze s tim da li cene ili ne cene, nego ko koliko ima navijaca. Lakersi, Celticsi, pa i Bullsi, Knicksi itsl. imaju vise navijaca koji ce se ukljuciti kad se igra finale. Da u Srbiji finale ne igraju ni Zvezda ni Partizan, rejting bi bio 0. Drugi faktor su prepoznatljivi igraci, ali to moze da dodje i vremenom. Doduse u slucaju Jokica verovatno nikad, nije on takav tip. Da, moguce je. Mi iz Evrope ipak nismo toliko vezani za timove u NBA pa nam je jos sladje kad neki underdog dodje do finala. Ako si navijac bilo kog od ovih poznatijih klubova koji su pocisceni u plejofu, verovatno najmanje sto zelis je da gledas to finale.
Amos Posted June 15, 2023 Author Posted June 15, 2023 (edited) Ne radi. edit. evo ovde: Edited June 15, 2023 by Mos
Recommended Posts