Jump to content

NBA 22/23

Featured Replies

• Author

Najača scena, poslednji igrač sa klupe Majamija zvera negde sa strane u konfete i proslavu a debeli ga cima dva puta s ledja da mu baci kosku. 

U moru egomanijaka baš mi je drago što je jedan najbolji igrač ovakav.

Sta se desilo sa Adebayom u drugom poluvremenu?

Deo porazza Majamija lezi i u tome sto je napadacki nestao sa terena, pa je Jimmy silovao.

Just now, Budja said:

Deo porazza Majamija lezi i u tome sto je napadacki nestao sa terena, pa je Jimmy silovao.

Majami je u 2/4 igrao u nekom ludackom ritmu - presing preko celog terena, trcanje na sve strane, rvanje... Mozda se iscrpo?

2 minutes ago, Budja said:

Nista posebno, samo je promasio sve sto je sutnuo osim onog jednog jumpera koji je jedva upao. Mucio se da zavrsi preko Jokica.

Evo Jokić poli pivom KCP-a na sred konferencije...

Izvinio bih se bratu Jokari što sam rekao da je kretenčina iako i dalje ne razumem toliku dozu kurcobolje u trenutku kada postaješ NBA šampion i takvo ponašanje iz razloga koje sam naveo. 

Niko od njega ne traži da se skine go, ali ne kontam ni kada se tim slika da stoji 5 metara iza. Niko nije tražio da drži govore od pola sata i da bude u centru pažnje. Možda da malo podeli radost sa tim momcima koje toliko hvali i sa kojima praktično živi i živeće kako je sam rekao i posle karijera. 

I mi ovde gledamo pre svega zbog njega, da se ne lažemo. I u momentu katarze prva izjava čoveka je e cool, a sad kući, job done. Možda se jednostavno spetljao i želeo da završi intervju što pre, ali za njegove i Denverove navijač će to je jednostavno anti klimaks. 

Sa obzirom da je po ponašanju na terenu jasno da je čovek takmičar i pobednik, vrlo je moguće da ima napade ankcioznosti u tim situacijama, to se vidi i po kzš, jednostavno, neprijatno je gledati pa i slušati ga. Ali bez obzira i na to, neke stvari i izjave ne mogu da razumem. Plaćaju te 40 miliona godišnje, navijači plaćaju brdo para za tvoj merch i da te gledaju, ispali koji barem iz kurtoazije i ispoštuj ih sve u paketu. 

1 hour ago, goofs said:

Broj enbea prstenja:

Chris Paul 0

Blake Griffin 0

DaJ 1

samo kažem :fantom: 

Nemerljivo bolji lik od te dvojice, tako da mi je jako drago zbog ovoga.

• Author

Kaže lik - nobody likes his job :lolol:

Jbg, meni je on i dalje manje krindz od npr Lenarda :D

Hoćemo Čančara! 

Guest
This topic is now closed to further replies.