Quizmaster Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 11 minutes ago, goofs said: Kako volšebno, nije promašio od kada sam upalio, osim onaj jedan ulaz sa tri igrača na ledjima? Pa to je ono što Jokić kao mađioničar uradi. Deluje kao da ne šutira dovoljno, ali ima visok postotak i malo-pomalo nakupe se poeni. Tako je bio najbolji strelac i onu utakmicu kad je Adebajo šutirao mnogo puta
VoodooDerina Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 (edited) 12 minutes ago, Profesionalac said: Nikada neću razumeti ovaj fazon sa vlasnicima koji podižu trofej Meni je žao što to nije slučaj i kod nas Čestitke Debelom... Svaka čast Lebronu, ali od Novickog i Dalasa (a i to je pitanje), jedan igrač nije imao ovoliki udeo u odnosu na ostatak ekipe u osvajanju Leri O'Beno..Brajan trofeja. Edited June 13, 2023 by VoodooDerina
pbg12345 Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 preterujete u ovom svetu individualizma, fali nam ovakvih likova, koliko god ovo preterano i sa njegove strane izgledalo ubili su ga u pojam sa mvp nagradom i pricom oko toga 5 1
ducca Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Tačno mogu da ga vidim kako ide u penziju na kraju ovog ugovora. Čoveka zabole za nba.
Shan Jan Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Ja sad stvarno ne znam dal on igra samo sto je pod pritiskom da odradi posao ili ima neki problem da su upereni reflektori u njega..
Lancia Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Nevidjeno se posrao po Denveru, navijacima i NBA a i ja sam budala, pa se lozim.
Amos Posted June 13, 2023 Author Posted June 13, 2023 1 minute ago, freakns said: 2023. NBA Champions Denver Nuggets Tebi čestitke za sve godine patnje 1
Mil@n Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 “You are an NBA Champion, Nikola. How does that feel? Jokic: “It’s good, it’s good. The job is done now. We can go home now.” Verovatno najgluplja izjava u istoriji finala. Ništa drago mi je zbog tima, trenera, svih koji su mi pomogli u karijeri, zbog OVOG GRADA KOJI ČEKA TITULU 47 GODINA, ovih fanzastičnih navijača koje smo učinili neizmerno srećnim, ništa, čovek bi kući. Kretenčina. 1 2
Ayatollah Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 3 minutes ago, VoodooDerina said: Meni je žao što to nije slučaj i kod nas Onda bi Vučić uvek dizao sve trofeje, još samo fali da ga i tu gledamo. Nemoj da mu daješ ideje... 2
salerokada Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 1 minute ago, Shan Jan said: Ja sad stvarno ne znam dal on igra samo sto je pod pritiskom da odradi posao ili ima neki problem da su upereni reflektori u njega.. Problem sa reflektorima. Kada igra onda ne razmišlja o tome. Ali kada ostane sam u centru pažnje kao na konferenciji za štampu ili ovako tu mu se očigledno pali stid. 1
napadaj Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 2 minutes ago, Lancia said: Nevidjeno se posrao po Denveru, navijacima i NBA a i ja sam budala, pa se lozim. Ma daj
Lancia Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Just now, Shan Jan said: Nikad od njega Novak Ma naravno, zasto koji kurac pratimo sport, nego zbog emocija. 1
Recommended Posts