Micko8 Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 (edited) Tesko je se vrartiti na tako zahtevan posao posle duge pauze Treba da ga odere za sve pare ako se ustanovi da je zaista trudna. Edited June 11, 2023 by Micko8
Popular Post James Marshall Posted June 11, 2023 Popular Post Posted June 11, 2023 Fala kurcu da neko jasno kaže da kad pričamo o najboljem košarkašu ne pričamo o najboljem 3x3 basketašu, 1 na 1, najboljem dunkeru, već čovjeku koji pruža najviše u organizovanoj košarci 5 na 5, u 100 utakmica godišnje po 48 minuta, gdje igra ista ekipa koja se razvija i raste, koja igra timski, gdje se crtaju akcije, gdje se prate prednosti i mane protivnika, gdje mozak igra mnogo veću ulogu, a ne neki neobavezni basket ispred zgrade. 13 1
Jimmy Kowalski Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Moguce da ne pratim toliko detaljno americke medije i drustvene mreze, ali ono sto uhvatim su uglavnom hvalospevi na Jokicev racun. Onda dodjem ovde i citam kako ispada da svi zivi nipodastavaju debelog, ali ja takav dominantan narativ ne primecujem kod Amera. Bude neko ko cisto kontrira, ali vecina je u fazonu.. 2
garmonbozia Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 13 minutes ago, James Marshall said: najboljem 3x3 basketašu, 1 na 1, najboljem dunkeru Takav kriterijum imaju samo dunferi i trolovi.
Have_Fun Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 KG je idiot. U većini intervjua mu je teško da pohvali belca iz Evrope, Jokića ili Dončića npr. A i u nekim gostovanjima je promašivao Jokićevo prezime.. ne znam da li je bilo slučajno. 1
Fins fleet Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 (edited) 45 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Moguce da ne pratim toliko detaljno americke medije i drustvene mreze, ali ono sto uhvatim su uglavnom hvalospevi na Jokicev racun. Onda dodjem ovde i citam kako ispada da svi zivi nipodastavaju debelog, ali ja takav dominantan narativ ne primecujem kod Amera. Bude neko ko cisto kontrira, ali vecina je u fazonu.. Pa sada je takav narativ. Krenuo je da se menja tokom serija sa Phoenixom, da bi se tok zavrsio kad su dobili 3. protiv Lakersa, kako kod koga. A covek igra na ovom nivou vec 2-3 godine. Edited June 11, 2023 by Fins fleet 1
Jimmy Kowalski Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Pa bio je dvostruki uzastopni MVP regularnog dela. I ne znam da li je iko osporavao taj izbor. Sad igra najbolji plejof u karijeri i vodi svoju ekipu ka tituli.
James Marshall Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 58 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Moguce da ne pratim toliko detaljno americke medije i drustvene mreze, ali ono sto uhvatim su uglavnom hvalospevi na Jokicev racun. Onda dodjem ovde i citam kako ispada da svi zivi nipodastavaju debelog, ali ja takav dominantan narativ ne primecujem kod Amera. Bude neko ko cisto kontrira, ali vecina je u fazonu..
Jimmy Kowalski Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Ne razumem sta je poenta ovog klipa. Ne vole ga Ameri?
James Marshall Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Poenta je da postoji "narativ" da on nije atraktivan i da nije možda prvi pik za basket, nije baš da je jednoglasno bio percipiran kao najbolji košarkaš svijeta, ali iz vizure ovih što gledaju basket kroz zakucavanja, basketicu i iso košarku. Postoji sad od ovog plejofa jedno posipanje pepelom nekih medijskih radnika o tome da je možda bilo nepoštovanja prema Jokiću, pričala je neki dan Doris Burk o tome sa JJ-om.
Jimmy Kowalski Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Mozda nije jednoglasno, ali ja bih rekao da se vecinski hejluje. Jel mora bas da bude jednoglasno? Sto se mene tice ne mora. Svako moze da kaze da vise voli nekog drugog igraca da gleda, to je legitimno. Ako jedan KD ili Lebron ti skidaju kapu na igrama, kud ces veci kompliment. 2
189- Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 kada su izbacili lakerse, tek je tada pocela prica o jokicu i kako je vrhunski car. jos je pripomoglo i najnoviji fail embiida i opet prica o mvpju i kako su se svi zajebali... bilo je nepostovanja sigurno, za sta je zasluzno nekoliko faktora. 2
Recommended Posts