levi Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 (edited) 17 minutes ago, Zli Gli said: Nemerljivo vise nego Jokiceva kosarku, o rezultatima da ne pricamo a imao je onako solidnu konkurenciju, Federer i Nadal i jos par simpaticnih mladica tokom ovih 15-20 godina. Mada pojma nemam kakve to veze ima sa ovim sto sam gore napisao. pa imaš primedbe na atraktivnost Jokićeve igre, a posle njegovih asistencija publika ostaje otvorenih usta i gleda reprizu na jumbotronu da shvate šta se dogodilo, kad odigra nešto što nikad pre nisu videli. za to vreme Nole trči i vraća lopticu sve dok protivniku ne otkažu noge, što kaže Endi Rodik Edited June 10, 2023 by levi 8
Amos Posted June 10, 2023 Author Posted June 10, 2023 Mene kod Nola privlači to što je fakin sajko. Mrzim kad šalje srca, probudi mi Gračanicu na ledjima kad krene da cepa majice. Teško da je to do uzbudljivog tenisa. Lepo te je pitao. 5
Zli Gli Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Ako je Rodik rekao tako za Djokovica a fanovi pustaju riplej da vide Jokiceve brze nevidjene asistencije, ko sam ja da se bunim. Posteno.
Shan Jan Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Djoka je terminator, ima sirok dijapazon vestina kojima polako lomi protivnika ali da... da nije nas pre bih navijao za mnoge druge, ukljucujuci i Nadala i Federera jer imaju svoj prepoznatljiv stil igre. Zapravo mi se Novak najvise dojmio na pocetku karijere kad je bio prepoznatljiv po onim ubitacnim paralelama.
Micko8 Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 (edited) 2 hours ago, Glass Joe said: Slepao se uz Kobija Da nije bilo Gasola tj. da Lejkersima liga nije poklonila istog kao sto im uvek poklanja velika pojacanja , ne bi Kobi vise video titulu u post Shaq eri Od odlaska Shaqa do dolaska Gasola u Lejkerse su bili smejurija, gde je Kobi nabijao rekorde u prangijanju. Edited June 10, 2023 by Micko8
Micko8 Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: onda ostaje toni parker Ali nece nikada biti kao Ewing, tvrdi ovaj NBA marginalac.
Micko8 Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 11 hours ago, Have_Fun said: Nuggetsi su namerno izgubili G2 da bi titulu proslavili pred svojim navijačima. Lepo od njih da na taj način ispoštuju publiku. Jesu kurac
Micko8 Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 11 hours ago, James Marshall said: Hvala Micko laku noć braćo napaćena Samo se vi nadajte. 3-1 je najopasniji rezultata. Osecam da dolazi veliki preokret Majamija ali polako, ima jos vremena do utakmice, pada i prognoza 1
ToniAdams Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 gordon opasna zivotinjetina, sto se mene tice jednako bitan kolko i marej 4
Zli Gli Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Jokic svajcarski snob, Djokovic siledzija? Nece biti.
J.R. Cash Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 32 minutes ago, Micko8 said: Da nije bilo Gasola tj. da Lejkersima liga nije poklonila istog kao sto im uvek poklanja velika pojacanja Secam se kad im je onomad liga poklonila Chris Paula. 1
Recommended Posts