Shan Jan Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Dajte ljudi poredite Pedjin i Dirkov sut za tri sa Jokicevim. Volim ja debelog ali ovo nema nikakve logike. Pustite statistiku, siguran sam da postoji i neki mucenik koji ima jos bolji % za 3 a da nema nikakav uticaj na svoj tim niti je suter na koga se valja osloniti u teskim trenucima.
radisa Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 29 minutes ago, Shan Jan said: Dajte ljudi poredite Pedjin i Dirkov sut za tri sa Jokicevim. Volim ja debelog ali ovo nema nikakve logike. Pustite statistiku, siguran sam da postoji i neki mucenik koji ima jos bolji % za 3 a da nema nikakav uticaj na svoj tim niti je suter na koga se valja osloniti u teskim trenucima. Naravno, evo primera, ko je ovo?
radisa Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Just now, Кристофер Лумумбо said: stiv ker, samo se na njega mozes oslonit. Pa možeš, lai nije bio serijskii ubica, proseci poena mu nisu bili bog zna šta, 7-8 poena...
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 spot up suter klasican. nije steph promenio igru zato sto ima visoke procente za 3 vec zato sto iz ludackih situacija koje sam kreira ima visoke procente za 3, sa loptom i bez lopte.
Fins fleet Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 (edited) Au jbt, za ovo se danas ide u zatvor i oduzimaju deca. Edited June 9, 2023 by Fins fleet 1 1
Micko8 Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ne znam zasto je nekima glupo poredjenje Jokica i Novickog kada je sut u pitanju. Jokic ima fantastican sut sa poludistance, iz driblinga kada hoce, u reketu znamo kako zavrsava i u kojim procentima i to bez kucanja a u plej of podize i procenat u sutu za tri poena na veoma visok nivo . Covek i jeste jedan od najbolji sutera ikada kada su u pitanju visoki igraci , sa verovatno najboljim i najmeksim rukama medju centrima.
MiddleClass Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 9 hours ago, Кристофер Лумумбо said: spot up suter klasican. nije steph promenio igru zato sto ima visoke procente za 3 vec zato sto iz ludackih situacija koje sam kreira ima visoke procente za 3, sa loptom i bez lopte. Prvi put cujem da se trojka moze i bez lopte dati 4
Hele Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 5 hours ago, Micko8 said: Ne znam zasto je nekima glupo poredjenje Jokica i Novickog kada je sut u pitanju. Jokic ima fantastican sut sa poludistance, iz driblinga kada hoce, u reketu znamo kako zavrsava i u kojim procentima i to bez kucanja a u plej of podize i procenat u sutu za tri poena na veoma visok nivo . Covek i jeste jedan od najbolji sutera ikada kada su u pitanju visoki igraci , sa verovatno najboljim i najmeksim rukama medju centrima. Klasicna prica sa Nikolom, sad ce sledece sezone da pogodi najvise trojki u istoriji u jednoj sezoni sa najvecim procentom ikada, a one tamo sezone pobedjuje u takmicenju u zakucavanjima.
Venom Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 5 hours ago, Micko8 said: Ne znam zasto je nekima glupo poredjenje Jokica i Novickog kada je sut u pitanju. Jokic ima fantastican sut sa poludistance, iz driblinga kada hoce, u reketu znamo kako zavrsava i u kojim procentima i to bez kucanja a u plej of podize i procenat u sutu za tri poena na veoma visok nivo . Covek i jeste jedan od najbolji sutera ikada kada su u pitanju visoki igraci , sa verovatno najboljim i najmeksim rukama medju centrima. Nowitzki je verovatno fer poredjenje, ali Pedja i Curry nisu. Opet, da igra u ovo vreme, Nowitzki bi mnogo vise sutirao nego kad je igrao, i vise nego Jokic sad. 3
Svarog Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 https://denversports.com/2105626/monte-morris-was-at-game-3-and-nikola-jokic-was-so-excited/ i video iz teksta: 2
Zli Gli Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Koje mu je rase pas? Mislim da to jos nismo imali na temi. Posto je tako skroman, cenim da ima avlijanera nekog, nista fensi maltezeri i pudlice i to.
Svarog Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 18 minutes ago, Zli Gli said: Koje mu je rase pas? Mislim da to jos nismo imali na temi. Posto je tako skroman, cenim da ima avlijanera nekog, nista fensi maltezeri i pudlice i to. nismo još stigli na taj level obožavanja i opsednutosti. bože zdravlja, samo da uzme prsten ili dva... onda ćemo da znamo i konji i ćurani kako mu se zovu. 1
Zli Gli Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Pa dobro, ako budemo cekali da se naosvaja bar priblizno kao Djokovic da bismo saznali razne pikanterije, teska prica ce biti... ali ja se uzdam u ppp, nikad ne razocara.
Recommended Posts