Amos Posted June 8, 2023 Author Posted June 8, 2023 Ma nisam ni mislio da je Jamal bolji od Stefa, samo da igra sjajan plejof.
Svarog Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 jesmo mi ovde #teamjokic, al realno nisu u toj kategoriji baš za poređenje. Steph: 1557 attempted (10.6 per game) / 618 hit (4.2 per game) / 39.7% in 147 games Jokic: 291 attempted (4.4 per game) / 120 hit (1.8 per game) / 41.2% in 66 games ruku na srce, niko nije za poređenje sa Stephom jer niko ne pripaljuje količinski kao on
goofs Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Super je Steph, ali može li on onako Sombor-shuffle van balansa preko AD da pripali, sumnjam
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 1 hour ago, James Marshall said: Gordon je zaljubljen u Jokića, lik je progledao otkako igra sa ovim, sebi našao pravu ulogu, bukvalno je jedan od najboljih katera, ali je i zahvalan u PM. Njegovo kretanje bez lopte je fenomenalno, ali se i super navikao na to da ovaj može da baci pas u svakom trenutku, stalno zuji, Gordon im je savršen fit, a Jokiću idealan saigrač. +1 u onoj izjavi fil džeksona da košarku igraju tri igrača ej dži bi bio treći a tu je i caldwell pope
garmonbozia Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 naturalizovati gordona, na osnovu toga da mu je buraz igrao u srbiji 3
kralj Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Stef je najbolji trojkaš ikada, Jokara nije ni u najboljih 50 trenutno.
johan nagel Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Да л’ озбиљно коментаришете једну овакву зајебанцију 3
1n54jd3r Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Da uporedim dane nakon neprospavanih noci i pracenja uzivo svih tekmi. Nakon pobeda sledi nasmejan i produktivan dan, a nakon poraza zombi raspadanje i agonija. Nestvarno je ovo sto Jokic igra. Iznova sam gledao par tekmi iz bubble PO i tada je bio jako dobar. Ali ovo trenutno je citave dve stepenice iznad. Ako sad ne zabije naslovnu stranu na 2k24, nikad nece. 4
Popular Post Svarog Posted June 8, 2023 Popular Post Posted June 8, 2023 22 minutes ago, 1n54jd3r said: Da uporedim dane nakon neprospavanih noci i pracenja uzivo svih tekmi. Nakon pobeda sledi nasmejan i produktivan dan, a nakon poraza zombi raspadanje i agonija. Nestvarno je ovo sto Jokic igra. Iznova sam gledao par tekmi iz bubble PO i tada je bio jako dobar. Ali ovo trenutno je citave dve stepenice iznad. Ako sad ne zabije naslovnu stranu na 2k24, nikad nece. yes, yes, how yes no. i NBA JAM treći deo, gde je zaplet to što mu vansvemirci ukradu konja i onda on ide u svet crtaća da se trka sa Starom Mo i Brzom Fotografijom... 2 10
Have_Fun Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 14 minutes ago, Svarog said: yes, yes, how yes no. i NBA JAM treći deo, gde je zaplet to što mu vansvemirci ukradu konja i onda on ide u svet crtaća da se trka sa Starom Mo i Brzom Fotografijom... Ja bih to gledao! 3 2
Hele Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 1 hour ago, 1n54jd3r said: Da uporedim dane nakon neprospavanih noci i pracenja uzivo svih tekmi. Nakon pobeda sledi nasmejan i produktivan dan, a nakon poraza zombi raspadanje i agonija. Nestvarno je ovo sto Jokic igra. Iznova sam gledao par tekmi iz bubble PO i tada je bio jako dobar. Ali ovo trenutno je citave dve stepenice iznad. Ako sad ne zabije naslovnu stranu na 2k24, nikad nece. 1
goofs Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 1 hour ago, Svarog said: yes, yes, how yes no. i NBA JAM treći deo, gde je zaplet to što mu vansvemirci ukradu konja i onda on ide u svet crtaća da se trka sa Starom Mo i Brzom Fotografijom... Izvinjavam se, ali moram da korigujem kad su ovako bitne stvari u pitanju. Ti pricas o Space Jamu, NBA Jam je svetinja naseg detinjstva. Inace, debeli ne moze da dogura do naslovnice albuma za slicice, kakav crni 2K24 2
Recommended Posts