Lancia Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Just now, Mos said: Koliko samopouzdanja ima CB, ko da igra sa njima godinama. Djecarac je bomba. 1
Mil@n Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Just now, Mos said: Koliko samopouzdanja ima CB, ko da igra sa njima godinama. Jeste, zato je prvu imao 1, 2 šuta i nije bio ni blizu obruču, igrao poprilično uplašeno i stegnuto (drugu nisam gledao, ali čujem da je bio dobar). Ali eto šta znači kada kreneš dobro, daš 2, 4 poena, um se otključa i daješ najbolje od sebe.
James Marshall Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 večeras ne komplikuje a ima herca i motor, odličan 1
Fins fleet Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Najimpresivniji mi je bio u prvoj odbrani u 4/4 kad je jurio Robinsona oko blokova kao pomahnitao. Posle se Jokicu pisala blokada, ali njegova zasluga. 2
Zli Gli Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Uvek augodni Lion iz Vilerbana ostao bez gasa, ipak nista od totalnog cuda
pbg12345 Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 kolko mi je drago zbog klinca apsolutno je zasluzio ovo igrama kroz celu sezonu 5
1n54jd3r Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Bezbedno je reci da je reseno ovo. Ubacili su Miami u ekspres lonac i vraca se prednost domaceg terena. CB postao vidljiv na radaru svima. Zasluzio je ruki, citave sezone se trudi i igra nestvarnu odbranu za svoju prvu sezonu. 2
Where is Jessica Hyde Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Ovo je Denver koji je gazio sve redom kroz ovaj playoff i nije se ni za trenutak osvrtao. Kad se igra sa ovakvim pristupom i koncentracijom, Heat ima minimalne sanse. I dalje mi je neshvatljivo kako su odigrali onako grozno prethodnu, ali ne vredi kukati za prosutim mlekom. Nadam se da ce dobiti i narednu, i da se slavi titula pred punom halom u 5. mecu.
Mil@n Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Koja razlika kada Jokara vodi igru i šutira podjednako (razvaljivanje u trećoj četvrtini) i kada Marej kreira sa 800 driblinga i ladno uspeva svaki jebeni napad da bude udvojen i neretko i da ukenja napad... 4
Lancia Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 E ovako kad odigras dobru odbranu i na kraju primis sugav kos iz tri puta.
Recommended Posts