johan nagel Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 42 minutes ago, Mil@n said: Dobija Denver lagano včrs. Jokara i Džamal odigraće standardno, a MPJ je baš mnogo napredovao Није вечерас текма 1
levi Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 neuporediv je talenat Jokića i Miličića, Jokiću ne treba trener jer već ima u glavi preinstalrano sve i sve vidi pre drugih itd. mada ni sa svim tim ne bi bio mvp bez krvavog rada, bio bi u najboljem slučaju Teodosić koji ima slična podešavanja. Miličić za to vreme ima u glavi još jednog Miličića 2 1 1
pbg12345 Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 a sta mislite sta je mogao biti milicicev plafon da je ozbiljno radio (i da je psihicki stabilniji)? ja mislim da je mogao biti all star igrac, top 3-5 centar u godinama na vrhuncu karijere 4 1
Кристофер Лумумбо Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 mislim da nije ni blizu tog nivoa, uvek mi je bio drven. neka srednja klasa, tako mi je delovao njegov plafon. problem je sto za svakog drugog igraca moze o tome da se prica, gde bio bio da je psihicki stabilan i da radi kao konj. 2
Amos Posted June 3, 2023 Author Posted June 3, 2023 (edited) 34 minutes ago, levi said: neuporediv je talenat Jokića i Miličića Mislim, lako je to sada reći, ali što nije bio neko tako pametan pre 8 godina. Mogao je da bude nebrušeni dijamant koliko god je hteo, takvih sigurno ima još hiljadu, ali od tog nebrušenog do ovog danas je moralo da se potrefi dosta stvari. Mogao je u startu da kaže: što su dobri stejkovi u ovom Denveru, ajde neka hadžo moj igra a ja ću taman koliko treba za rezervnog centra. Nekad ga se ovde zajebavalo što obrće one gumetine, a sada je eto to sve neuporedivo. Edited June 3, 2023 by Mos 1
pbg12345 Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: mislim da nije ni blizu tog nivoa, uvek mi je bio drven. neka srednja klasa, tako mi je delovao njegov plafon. problem je sto za svakog drugog igraca moze o tome da se prica, gde bio bio da je psihicki stabilan i da radi kao konj. a dobro, naravno,teski sbbkbb ja ovo procenjujem na osnovu drafta i onih nekih partija kad je bio motivisan, mahom protiv top visokih tog vremena, narocito evropskih
Zli Gli Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 1 hour ago, Hele said: Imaju dva Milicica? Ih, kasno si otkrio forum, propustio si mnogo toga 2 1
Micko8 Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 (edited) Milicic je uvek bio sirovina ili kao sto amerikanci kazu raw talent. To se videlo iz njegovih robotskih pokreta , on je imao visinu, veoma dobre dimenzije i pokretljivost za visokog igraca. Sve ostalo mu je bilo na veoma niskom nivou, kosarkaska inteligencija, vestina itd . Nikada nisam mogao da razumem taj veliki hajp oko Darka, mislim razumem sada sa ove distance, Chad Ford i njegove bajke koje je pisao na putovanjima kroz Srbiju. Jedini igrac iz Srbije koji je u to vreme zasluzio neki veci hajp je upravo Nenad Krstic, koji je kosarkaski uvek bolje izgledao od Milicica. Kod Jokica se taj prirodan talenat video odmah u mladjim kategorijama, kroz dominaciju u juniorskoj ligi Srbije pa na U19 SP 2013 . Gde je bio nas cetvrti visoki igrac iza Jankovica ,Milutinova i Salica a ostavio je najbolji utisak, pogotovo u duelima sa amerikancima. Edited June 3, 2023 by Micko8
Moća Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Ne lupajte Milicic je isto bio talenat kakav se retko vidja, nije bio isti tip igraca kao Jokic ali je mogao da bude zverina da nije lud. A lud je toliko da kad je Leri Bird dosao da ga gleda na treningu u Vrscu ovaj namerno sutirao slabijom desnom rukom.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 2 3
zorglub Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Čitam i ne verujem - Miličić je bio atletski frik, 212cm visoki, non-mršo 18ogodišnjak koji trči i skače kao niko. Jel' se neko seća onog ala Tom Chambers kucanja preko Krstića, mislim da se vrtelo i u nekoj špici, verovatno na SOSu? On 2. 6. 2023. at 19:19, pbg12345 said: mene ne bi ni malo iznenadilo da za 2/3 sezone on bude neki 15/15/15 igrac, a da marej i mpj budu glavni egzekutori sa 25+p Takoreći penzija Mnogo mi je simpa što apsolutno svi govore o "šta posle titule" nakon jedne utakmice u seriji. Rano ste počeli da postavljate ražanj. 1
Micko8 Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 (edited) To je to kada igrace biraju visoko zbog nekog kucanja na utakmici ili zbog neke retke dobre partije . Milicic nije bio konstantan ni u mladjim selekcijama. Covek moze da se zahvali Chad Ford-u sto ga je dovukao do drugog mesta na jednom od najjacih NBA Draft-ova svih vremena. Jos mi je u glavi on scena , kada ga Larry Brown uvodi u igru u predsezonskoj utakmici sa Klivlendom i prvi dodir sa loptom , covek ide na zakucavanje , sam kao duh , nigde cuvara i covek dobije blokadu od obruca Ta scena je ilustracija njegove profesionalne karijere. Nikada on u karijeri nije bio ni do kolena Nenadu Krsticu, Edited June 3, 2023 by Micko8
Shan Jan Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Milicic je bio neverovatan talenat. Visoka petica ali pokretljiv, vizljast i izdefinisan, pun snage, skocan, odlican osecaj za rampu, brz kao bek i sa vrlo mekanim sutom. On nema IQ Debelog ali da je umesto partijanja radio bio bi zver od igraca cak i za nba standarde. 1
Recommended Posts