Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Pa kad je baby daddy Lane Rhoades :heart:

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Nije dovoljno bombasticno + se ne pominju nadljudski napori srpskog heroja Jokica, rutinski bi me odjebali

Ubaci jos veceg srpskog heroja Djovaka, srecni oni i srecan ti :fantom:

• +1 2
Posted

evo nekih 18 minuta basket poezije...Jokic&Jamal, 2-man game za koji nijedna ekipa nije pronasla odgovor

• +1 2
Posted

jel ima negde podatak koliko ekipa ima dodavanja lopte po utakmici/poenu kako god?

bas me zanima gde je denver u toj statistici

cini mi se prilicno visoko

Posted
17 minutes ago, 1n54jd3r said:

evo nekih 18 minuta basket poezije...Jokic&Jamal, 2-man game za koji nijedna ekipa nije pronasla odgovor

ova dvojica ko’ blues brothers:

”najeksplozivniji duo posle nitra i glicerina” 😂

• Haha 2
Posted
1 hour ago, pantelia said:

Ubaci jos veceg srpskog heroja Djovaka, srecni oni i srecan ti :fantom:

Jokic i Srbija prizeljkuju Hita

Ali od Bostona sleduje im kita

I ako mozemo da ne pominjemo u istoj recenici coveka koji je u najjacoj teniskoj eri isplivao kao GOAT ispred svajcarskog snoba i spanskog kiborga, i jednog koji u nikad lezernijoj eri NBA lige ceka 3x lakseg protivnika u finalu da bi se borio za titulu u haoticnoj sezoni bez dominantne ekipe... Nije u redu, zaista. 

• Haha 8
Posted

gotovo je ovo

kapitalističkoantiđokovićevska espn govna već počeli da snimaju four days in may

sutra će i iz kladionice zvati glija da može doći da podigne dobitke

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Mos said:

Pa kad je baby daddy Lane Rhoades :heart:

Za Durenta nije imala dovoljan cap space

Posted (edited)

Poceli su da uzdizu Denver na ESPN-u  sedam sezona kasnije  i posle peteodnevnog parastosa za Lejkerse:) Sve nekako vestacki i fuserski, i dalje je tuga ocevidna.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted
12 minutes ago, Micko8 said:

Poceli su da uzdizu Denver na ESPN-u  sedam sezona kasnije  i posle peteodnevnog parastosa za Lejkerse:) Sve nekako vestacki i fuserski, i dalje je tuga ocevidna.

Znači još ti ostao. 

Posted

14 hours ago, Zli Gli said:

Jokic i Srbija prizeljkuju Hita

Ali od Bostona sleduje im kita

I ako mozemo da ne pominjemo u istoj recenici coveka koji je u najjacoj teniskoj eri isplivao kao GOAT ispred svajcarskog snoba i spanskog kiborga, i jednog koji u nikad lezernijoj eri NBA lige ceka 3x lakseg protivnika u finalu da bi se borio za titulu u haoticnoj sezoni bez dominantne ekipe... Nije u redu, zaista. 

Kako nije bilo dominatnih ekipa, pa Baksi i Boston...ups.

Posted

Španski kiborg lol

A bratungica 6-0/185, takve nacrtaju na voyager kad ga pošalju da leti ka drugim zvezdama da vanzemaljci vide kako izgleda average Joe.

Posted

Ma i meni izgleda ocajno ali naravno da sam mislio na izdrzljivost i snagu za duge meceve, pre svega na sljaci, zbog cega i jeste tu gde jeste.

Boston nije dominantna ekipa a Baksi bi bili sa 100% zdravim Midltonom, ovako kao da su celu sezonu igrali bez njega jer i kad se vratio nije igrao nista. 

Posted
17 hours ago, Mil@n said:

Znači još ti ostao. 

Zasto ja:unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...