cedo Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 stvarno mi nije jasno sta igra denver gordon je na ovoj utakmici trebao dati 50 poena umesto toga, marej siluje, pljesce u nemoci
Micko8 Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 (edited) Jokic je zaokruzio svoju "fantasticnu" partiju sa vaznim promasenim slobodnim bacanjem Ne mogu da dobiju ekipe koje igraju dan za danom i to na domacem terenu. Nesto smrdi u drzavi Kolorado Edited December 7, 2022 by Micko8
Zli Gli Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Ovo je bilo kao Lester - Everton ili Sosijedad - Bilbao, prava prvenstvena dve solidne nebitne ekipe sa sredine tabele 1
Amos Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 Malone se dosetio Christiana Brauna posle 5 utakmica. Ruki mu igra rukometnu izmenu u poslednja 2 minuta Sve će to Adam Mares pozlatiti.
1n54jd3r Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Spustio sam ocekivanja vec. Nece Malone nista spektakularno promeniti/unaprediti u kratkom roku. Ostaje tanka nada da ce do PO ekipa da klikne, da budu kompletni. Dzamal imao par utakmica gde bljesne, ali je vise onih gde je non faktor ili ukanali ekipu. Valjda ce i muceni MPJ da se oporavi. Uspeh je ako dobace do 6th seed i izbegnu play-in.
cedo Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 (edited) 1 hour ago, 1n54jd3r said: Spustio sam ocekivanja vec. Nece Malone nista spektakularno promeniti/unaprediti u kratkom roku. Ostaje tanka nada da ce do PO ekipa da klikne, da budu kompletni. Dzamal imao par utakmica gde bljesne, ali je vise onih gde je non faktor ili ukanali ekipu. Valjda ce i muceni MPJ da se oporavi. Uspeh je ako dobace do 6th seed i izbegnu play-in. nema tu sta da klikne taman sutra da marej igra kao u bablu, a mpj da pogadja prackom 600+ krugova bez odbrane nema nista juce je doncic sutirao trojku, a marej stajao metar (i po) od njega (da li sa spustenim rukama ili se predao nekome tko puca u njega) jbt ... nije da je jokic super duper odbrambeni igrac, ali protiv pelikansa je izbacio valancijunasa, udvajao ziona koji je realno igrao lose zbog toga, imao super napadacku utakmicu, a no name alvarado ubaci bekovima 40 poena nema leba dok se ne spuste u stav u odbrani to je do trenera Edited December 7, 2022 by cedo 2
freakns Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 puni nas ko stigne :( posle 6 godina, Malone je ostvario svoj vlazni sam, da ima najgoru odbranu u ligi. iako on prica suprotno, regresija odbrane iz godine u godinu dokazuje da je zelja da se bude najgori u ligi.
omiljeni Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Jonathan Isaac was assigned to the G-League’s Lakeland Magic on Tuesday to practice with the team. 1
zorglub Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Every dog has it's day... Career vs Stockton:
Bane_V Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Kingsi 4. na zapadu i furaju seksi kosarku. Hajp! 1
smooth.Op Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Konačno skapiram da se Bogdan vratio. Srećan, vidim još 9 poena, kliknem na statistiku i imam šta i da vidim
1n54jd3r Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 (edited) Jokic na poluvremenu 20, 7 i 5. Los u odbrani. Lilard neefikasan i opet vodi Portland 1 razlike. Edited December 9, 2022 by 1n54jd3r
banecare1 Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 highlight prvog poluvremena mi je murray sa dva dodavanja nevidjivom coveku
Recommended Posts