December 4, 20222 yr 1 minute ago, Čutura said: alvarado jbt, nagetse uvek neki rezervista razbija... A najvise vlastiti. Bones je kriminalan.
December 4, 20222 yr 11 minutes ago, Peter Fan said: A koji djavo Ish i Reed igraju to samo Malone zna. Reed vec neko vreme dobija minute nicim izazvan. Samo Malone zna...
December 4, 20222 yr 11 minutes ago, Peter Fan said: A koji djavo Ish i Reed igraju to samo Malone zna. ish je bio kudikamo bolji od bounsa ovo sto je igrao. javlja mi se da bounsa necemo veceras gledati vise
December 4, 20222 yr Just now, Čutura said: ish je bio kudikamo bolji od bounsa ovo sto je igrao. javlja mi se da bounsa necemo veceras gledati vise Da, nakon mog komentara ovaj ubo dva suta zaredom. 😁
December 4, 20222 yr Author Debeli se izložio da igra jer je prošlu bio očajan, ali mi već deluje da se Malone toliko gubi da je pitanje utakmice kad će igrači bataliti bilo kakav trud više. Ako već i nisu počeli.
December 4, 20222 yr Author E, ali mnogo jako je zapošljavanje Rajana Saundersa kao defanzivnog koordinatora Mislim, koje su to reference, šta ga je preporučilo. Preljepo koordiniše.
December 4, 20222 yr 13 minutes ago, Mos said: Debeli se izložio da igra jer je prošlu bio očajan, ali mi već deluje da se Malone toliko gubi da je pitanje utakmice kad će igrači bataliti bilo kakav trud više. Ako već i nisu počeli. Ne bih rekao. Pa drugi su na Zapadu. I 6-4 u zadnjih 10. Edited December 4, 20222 yr by Peter Fan
December 4, 20222 yr 2 minutes ago, Mos said: Živeo Hjuston Pa OK, ali obe utakmice su ozbiljno shvatili, a to timovi koji ne zarezuju trenera ne rade.