Amos Posted May 18, 2023 Author Posted May 18, 2023 Kakvo bi finale bilo Jimmy vs. Jokić al' zasraće nešto Nuggetsi. 1
Svarog Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 5 minutes ago, Mos said: Kakvo bi finale bilo Jimmy vs. Jokić al' zasraće nešto Nuggetsi. 3
Bogotac Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 (edited) Kakav je ovo igrac,top5 u ligi. Spolstra najbolji trener lige. Edited May 18, 2023 by Bogotac 7
Svarog Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 sad odgledah kompletne hajlajtse. Đimi najavio preokret onim otpatkom pokupljenim kad je dobio i dodatno. pa pred kraj ludilo trojka što je upala nakon skakutanja po obruču. inače, ništa od najavljene WW1 rovovske borbe. ovde je pala rafalna pucnjava na obe strane. Lowry sam imao utisak da je sam dao bar 6-7 komada, al vidim stats da je samo 3 je l može neko ko je gledao utakmicu, na hajlajtsima se to naravno ne vidi, da objasni šta se desilo Bostonu u trećoj? zašto ovakav pad? mislim, nije baš da je Majami ubacivao frižidere (iako jesu dali 6 od svojih 16 trojki u toj 1/4), a i da jeste valjda ima još nešto sem toga.
napadaj Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Može u handegg ligu, svakako je pametniji od svih tamo. 2
cedo Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 (edited) 1 hour ago, Svarog said: sad odgledah kompletne hajlajtse. Đimi najavio preokret onim otpatkom pokupljenim kad je dobio i dodatno. pa pred kraj ludilo trojka što je upala nakon skakutanja po obruču. inače, ništa od najavljene WW1 rovovske borbe. ovde je pala rafalna pucnjava na obe strane. Lowry sam imao utisak da je sam dao bar 6-7 komada, al vidim stats da je samo 3 je l može neko ko je gledao utakmicu, na hajlajtsima se to naravno ne vidi, da objasni šta se desilo Bostonu u trećoj? zašto ovakav pad? mislim, nije baš da je Majami ubacivao frižidere (iako jesu dali 6 od svojih 16 trojki u toj 1/4), a i da jeste valjda ima još nešto sem toga. ustao sam nocas i ukljucio se u prvoj minuti trece cetvrtine i otisao da spavam negde pri kraju trece (preskacem boston-majami da bi gledao denver) tranzicija, dzimi i trojke houm run love-a, ukradena pod kosem adebajo cost to cost jimi ofanzivni skok i +1 strus, cini mi se dve po redu a mislim i martin je dao tu jednu tranzicija i energija pa i preciznost presudna od -10 do +10 sad kad sam napisao, smesno mi, valjda je to i neophodno za 46 poena u cetvrtiini Edited May 18, 2023 by cedo 1
kralj Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 1 hour ago, napadaj said: Može u handegg ligu, svakako je pametniji od svih tamo. Nije ni morao da spušta, samo da istrči tačdaun. 2
1n54jd3r Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 I dalje mi je nezamislivo da Miami izadje kao pobednik istoka.
Have_Fun Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 9 minutes ago, 1n54jd3r said: I dalje mi je nezamislivo da Miami izadje kao pobednik istoka. 😀 3
Amos Posted May 18, 2023 Author Posted May 18, 2023 Čaša mleka pa u krevet Imam loš osećaj povodom večeras ali možda je to dobro. Ako se probudim u pola 4 i gube 12 razlike neću ni da ustajem. Aukurac. 2
Zizou Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Jokara nema baš fina iskustva sa Tonijem, dva isključenja i tehnička onomad protiv Sansa. Verovatno će pokušati Lejkersi da ga napune faulovima na početku tekme. 1 2
Amos Posted May 18, 2023 Author Posted May 18, 2023 Dap. večeras ako dobiju serija je manje više odlučena. Biće nekog sranja 100%. Ne može se mezimče izblamirati tek tako posle svih ovih emisija i podcasta koje su prognozirale rešenje za debelog.
Recommended Posts