1n54jd3r Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Ovo ako izgube ima da potonu skroz u nastavku serije. Zato majstori, gledajte da pobedite nekako. Kako god.
pbg12345 Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 minute ago, Mil@n said: Boldriče? Ovo je situacija kada me i Jokić i Denver izluđuju. Ovi se konstantno približavaju, Jokić 10 minuta ne šutira, ne pokušava ništa, i evo, +3 samo. Smešno. kazes do jaj da se igra do kraja? izmorice se ovi za drugu jes vala
Amos Posted May 17, 2023 Author Posted May 17, 2023 Just now, pbg12345 said: o jebemti, prodaje jokic utakmicu, a nema ko da pomogne Od treće je očajan, stigao ga umor. 1
Mil@n Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 minutes ago, pbg12345 said: kazes do jaj da se igra do kraja? izmorice se ovi za drugu jes vala Pa hoće se izmoriti više, sad, da li mi je do ove napetosti, naravno da ne. Nije samo do umora, promenili su odbranu na njemu, Davis pušta svog i pomaže, nema mesta da prdne debeli. A možda i najbitnije, i Lejkersi ušli u 50+% za 3. 1
Fakundo Sava Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 ma nek se teraju u kurac odavno je trebalo da spavam
cedo Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 3 minutes ago, Mil@n said: Pa hoće se izmoriti više, sad, da li mi je do ove napetosti, naravno da ne. Nije samo do umora, promenili su odbranu na njemu, Davis pušta svog i pomaže, nema mesta da prdne debeli. A možda i najbitnije, i Lejkersi ušli u 50+% za 3. pa neka asistira ustvari uradio je to ali gordon masi bacanja inace, slazem se da je bolje ovako tesno cisto da se ne zanose jebes zivce
napadaj Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Tačno bih prso da sam ustao u pola tri, a da su izgubili. U drugom poluvremenu su ladili jaja, ne može tako dalje. 2
pbg12345 Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) ufff zavrsi se i ovo iako nisu u potpunosti okrenuli znacice ovo mnogo lejkersima sto psihicki, a jos i vise jer su pohvatili defanzivne opcije kako da ustupuju nagetse moraju drugu dobiti jer u la ce biti jako jebeno, jer na sve se mora dodati tradicionalno domacinsko sudjenje istini za volju cini mi se da su i nagetsi u tom smislu "ispostovani" vcrs bice ovo jebena serija i cetiri vrhunska igraca, murray mora ostati na ovom nivou jer nece moci jokic sam vuci protiv ove dvojice Edited May 17, 2023 by pbg12345 2
1n54jd3r Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Bitna je pobeda. A sad i Malone i Hem za crtacu tablu, pa cemo videti prilagodjavanja u narednoj. Iskreno, bice ovo zajebana serija ako LBJ i AD ne padnu od umora. 4
Amos Posted May 17, 2023 Author Posted May 17, 2023 1 minute ago, pbg12345 said: ufff zavrsi se i ovo iako nisu u potpunosti okrenuli znacice ovo mnogo eljkersima sto psihicki,a jos i vise jer su pohvatili defanzivne opcije kako da ustupuju nagetse moraju drugu dobiti jer u la ce biti jako jebemo, jer na sve se mora dodati tradicionalno domacinsko sudjenje istini za volju cini mi se da su i nagetski u tom smislu "ispostovani" vcrs bice ovo jebena serija i cetiri vrhunska igraca, murray mora ostati na ovom nivou jer nece moci jokic sam vuci protiv ove dvojice Pokazali su im plan B čuvanja Jokića, pa sad Malone nek zaradi platu u ova 2 dana. 6
napadaj Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Nisam previše zabrinut. Imali su ovakve utakmice i protiv Minesote i Finiksa, a i prethodnih godina. Jeste zajebano to što je sa druge strane LeBron koji može da podivlja, ali deluje da je i on prilično umoran. Settling for jumpers, što bi rekli Ameri, a to nije njegova igra. 2
Recommended Posts