189- Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 ja sve mislio da je utakmica u 4 pa cu prespavati, ovako jos mozda i odgledam. jos lutrija sat ranije
cedo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 3 minutes ago, Mos said: Cepi jedan Fervex sada i taman se vadi iz bunila oko 4. mene obicno frkne glava ako sam nenaspan uzmem jedan kafetin i san mi ne dolazi jos par sati
freakns Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 16 minutes ago, Mos said: Cepi jedan Fervex sada i taman se vadi iz bunila oko 4. sta ce mi Fervex? pogasim sveta i bog da me vidi... mada i onda imam problem da ustanem oko 3 kako planiram jebace mi sve po spisku ova finala konferencija...
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 gledam kako tatum kruzira ga tituli, a secam se kad ga je voja stojanovic stavio u dzep pre nekih 10ak godina. voja sada uziva u malom primorskom gradu na jugu italije, a tatum trune u sugavom bostonu. zivot je neko majka a nekom maceha. 2
Micko8 Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Samo muceni Malone obitava godinama na klupi Denvera, zahvaljujuci Jokicu.
Zli Gli Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Sto da i ne obitava, nemaju nikakve vece ambicije nikad a tu su negde u plejofu godinama vec, cak uglavnom i iznad realnih ocekivanja. Valjda samo Srbi ocekuju da ih Jokic sam odvede do titule, sta li...
cedo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 1 minute ago, Zli Gli said: Sto da i ne obitava, nemaju nikakve vece ambicije nikad a tu su negde u plejofu godinama vec, cak uglavnom i iznad realnih ocekivanja. Valjda samo Srbi ocekuju da ih Jokic sam odvede do titule, sta li... zli, ti li si ? 1
Zli Gli Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Pa ja sam, hteo sam zapravo da kazem da Jokic nije taj kalibar i kvalitet, a znamo i da nije tip igraca koji se namece kao lider mada ove godine ima vise nego dobru podrsku pa bi uz neko ludilo Mareja i standardno dobrog Jokica mogli do velikog finala gde ce ih Seltiski rutinski skolovati
cedo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 (edited) dobro je, ti kao kapiten ti, vratio nalog uzivajmo u kosarci edit: ustvari ne kakav je to nekalibar jokic ? Edited May 16, 2023 by cedo
Zli Gli Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Nekalibar za vodju sampionskih timova, klupskih i reprezentativnih. Previse dobar momak (ako mu oprostimo podrsku vladajucoj stranci), nema taj ubilacki instinkt na terenu. Dok on skuplja individualna priznanja i rekorde, drugi se bore za trofeje. Mada opet kazem, ponavljam, ako neko od ostalih u nastavku plejofa pokaze muda, mogu do casnog poraza 2-4 od Seltiksa u finalu. 1
cedo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 (edited) 6 minutes ago, Zli Gli said: Nekalibar za vodju sampionskih timova, klupskih i reprezentativnih. Previse dobar momak (ako mu oprostimo podrsku vladajucoj stranci), nema taj ubilacki instinkt na terenu. Dok on skuplja individualna priznanja i rekorde, drugi se bore za trofeje. Mada opet kazem, ponavljam, ako neko od ostalih u nastavku plejofa pokaze muda, mogu do casnog poraza 2-4 od Seltiksa u finalu. jokic do sada u nba nije imao sansu da osvoji titulu nece biti cudo ako seltiksi osvoje uopste ali hajde da pricamo posle plejofa a to da treba sam da osvoji, to je mnogo bezveze koliko je njih samih osvojilo titulu i koga su imali za protivnika ? nije da znam, pitam ... edit: logicno je da treba poneko i da se pojavi, ne ? Edited May 16, 2023 by cedo
Zli Gli Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Pa nije niko sam, zato su ove njegove statistike nebitne Brzo se igra, svake godine sve vise poena, igracima se tolerisu koraci, nosene, svasta, nikad vise njih da 25+, 30+ poena u proseku... Njemu je ovo idealno, Nagetsi nebitni otkako postoji fransiza, okruzen je prosecnim igracima, totalno igra bez ikakvog pritiska i onda imamo tripl dabl svaki drugi mec. Da ima jos jednog superstara mozda bi dalje dogurao ali sa manjim brojkama, ne moze i jedno i drugo. Reprezentacija je posebna prica, mislim da ni on ni Janis nece osvojiti nikad nista bitno jer nisu navikli na disciplinovanu igru i odbrane i sporiji tempo u Fiba takmicenjima. A i Luka ce mozda ostati na onom jednom EP. 1
cedo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 jokic je zver od igraca jednom si napisao da ovde mi koji pratimo smatramo da on moze svako vece po 40+ da ubacuje nismo to mi rekli to su rekli/rekao je neki njegov saigrac (cini mi se mpj) rekoh, on do sada nije imao sansu da osvoji nba mislim da ce sad da osvoje, ako ih zdravlje posluzi i ne zbog mareja ili jokica, vec zbog kcp-a i brace braun reprezentacija, jbg ... ovo evropsko su trebali uzeti, al kad je pesic bio maloun bice i to ako bude imao motivaciju
Zli Gli Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Mozda nisi ti pisao ali jesu mnogi drugi, i ne samo 40 nego i jace, otprilike kad je davao 40 isla je prica da moze 50 po zelji i slicno Mada, kakva je sprdnja liga postala, nije to bas ni daleko od istine, samo sto ima dosta tih koji su davali 50+
Recommended Posts