Mil@n Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Ali sunce ti jebem, koliko je debeo Harden. Komedija. 1
Have_Fun Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Kakav je car Horford u defanzivi. Nekad je uništavao malog Simonsa (dok je ovaj još i igrao). Svaku odbranu ga je čitaona svakoj utakmici. Malom je ušao u glavu. Ubeđen sam bio onda da Fila uzima Horforda samo da bi batalio da maltretira Simonsa Evo sad urniše opet igrače File 1
Djolle Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Ubili su ih u pojam toliko da sad ni otvoren šut ne mogu da pogode. 1
Miljenko Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Ipak "ruzno karanje". Dobice ih sa 40+, kako su krenuli. 1
Krangovo telo Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Mislim da su Doc, Harden, Haris a mozda i embid zavrsili sa Filom
Amos Posted May 14, 2023 Author Posted May 14, 2023 Just now, Prlapan said: Mislim da su Doc, Harden, Haris a mozda i embid zavrsili sa Filom Doc ne da je završio nego lol za sledeći tim koji ga zaposli. 1
kud u maglu Simoviću Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 posle jordana i kobija tatum je najelegantniji igrač koga sam gledao, da ima njihovu fiziku(snagu i brzinu) bio bi, ako ne egal onda odmah ispod njih nestvaran igrač 1
Krangovo telo Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 1 minute ago, Mos said: Doc ne da je završio nego lol za sledeći tim koji ga zaposli. A naci ce se neki svakako
Plissken Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Jos da ispadnu LAL i ja sam zadovoljan, ko god od ostalih da osvoji prsten. Steta za Embida, bio mi je bas gotivan do ovih poslednjih nekoliko godina kada se vise fokusirao da place u medijima za MVP, nego da se pojavi u vaznim utakmicama. 1
Lezilebovich Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 9 minutes ago, Venom said: Videlo se od starta da je Boston mnogo agresivniji i aktivniji. Bilo je samo pitanje vremena. Embiid ce do kraja da zaplace, ali nema veze makar je dobio MVP-a i nabio Somborca u januaru. Do onog Hardenovog flagranta je Fila delovala energicnije i bolje
maheem Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: posle jordana i kobija tatum je najelegantniji igrač koga sam gledao, da ima njihovu fiziku(snagu i brzinu) bio bi, ako ne egal onda odmah ispod njih nestvaran igrač Fali mu stamine u glavi da bi bio vrhunski, al jes lep za oko. I igrom i izgledom Al ne slazem se za superlativ elegancije, Kyrie je taj vrhunski baletan. 1
Venom Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 1 minute ago, Lezilebovich said: Do onog Hardenovog flagranta je Fila delovala energicnije i bolje Meni je pogotovo Jaylen Brown delovao da je izasao spreman da nekog zakolje. Da PJ Tucker nije ubacio tri trojke, mozda bi ih naceli jos u prvom poluvremenu.
Recommended Posts