Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, boldrock said:

Bio bi red Brajant da vidi parket ovih dva minuta.

Bukvalno teorije nema ni minut. Lik ce dobiti prsten ni kriv ni duzan.

• +1 1
Posted

Ja tu nemam dileme. Lejkersi igraju ozbiljnu odbranu u ovom plejofu.

Mada mislim da prolaze u sledećoj. 

U svakom slučaju, teško da se neko nadao ovakvoj situaciji za Denver. Jedino što je mogao Boston da ispadne, ali i oni su pokazali ne tako male slabosti do sad. 

Posted

Pljujete Melouna maksimalno a covek drzao celu petorku jako do samog kraja na +30 da bi prikrio vitlanje jos dva skoka za novi tripl dabl vaseg laznog trostrukog MVP-a, kakvi ste neljudi... :dry:

• Wub 1
  • Haha 3
  • -1 2
  • Tužno 1
Posted
3 minutes ago, Fins fleet said:

Bukvalno teorije nema ni minut. Lik ce dobiti prsten ni kriv ni duzan.

Nadajmo se.:D

Posted

novi triple double, ne znam da li mi je drazi od pobede :zligli:

:pera:

• Wub 1
Posted
6 minutes ago, Have_Fun said:

Za koga da navijamo na drugoj strani?
Naravno za GSW u G6 da bi serija otisla u G7, ali nakon toga?

S jedne strane mi se ne dopada sto Lakersi imaju Obrvu koji se razgoropadio u odbrani i LBJ-a kojem ce sudije pomagati. A i celokupna prica oko Lakersa koji iz play in-a ulaze u finale ce biti veliki bum.

'vamo imamo GSW koji mogu da se raspucaju kao blesavi u bilo kojem momentu i kvarnog Greena koji ce sigurno pokusati nesto prljavo na Jokicu.

Ja bih revanš za 2020 (uz prednost domaćeg terena).

Posted

Freakns je bio u pravu. Sve je tacno napisao prije ove serije.

• +1 3
Posted

Buker da traži trejd negde već sutra. Takav igrač ne sme propasti sa Polom i Durantom u ovome što će ostati od Finiksa. 

Posted

bravo za nagetse

mislim da je ovim neki minimum planova ostvaren i da je trener zadrzao posao

na srecu mnogobrojne publike :D 

vecina smatra da su lejkersi zajebaniji protivnik i losiji matchup za denver, ali ja bih daleko vise voleo njih nego voriorse

jeste da su definitivno losiji ove sezone, da su u gostima ocajni, ali su jbg visestruki sampioni, imaju grina koji moze napraviti problem jokicu (na koji god nacin) i imaju onu dvojicu ludaka koji mogu svakog unakaziti kad im je vece

lejkersi imaju najboljeg igraca lige unazad 15 godina i dejvisa kojije zver na obe strane terena i najtezi direktni protivnik za jokica

ali lebron vise nije sto je bio, ne moze u oba pravca igrati na visokom nivou, posebno ne u seriji utakmica, dejvis je me staklen, em sklon da se ne pojavi, pa su i lejkersi shodno tome toplo/hladno ekipa

mislim da je denver favorit u oba slucaja, ali bih vise voleo lejkerse

bilo bi idealno da ode u sedmu njihov medjusobni duel, to je vec dosta vise utakmica za njih, nekoliko dana manje odmora, a denver je daleko mladji, jos uz domaci teren na njihovoj planini mogla bi to biti solidna prednost

• +1 4
Posted
6 minutes ago, borris_ said:

Freakns je bio u pravu. Sve je tacno napisao prije ove serije.

ma jok, Nuggetsi imaju los matchup :D

• +1 1
  • Haha 2
Posted
2 minutes ago, freakns said:

ma jok, Nuggetsi imaju los matchup :D

eh...

jel video neko mosa? :fantom:

Posted
On 23. 4. 2023. at 11:13, napadaj said:

Durant: 43.8 mpg, Booker: 43.5 mpg, Chris Paul: 38.8 mpg

Teško da će ovo biti održivo kroz ceo plejof, odvaliće ih Denver.

:fantom:

Posted

Evo i Jokic rekao da su im loš mečap, al frik zna bolje. 🙄

Da se ne zajebavamo, ovo je sramotna serija za Sanse, a ovo danas, reči nemam. Ne znam da li sam ikadvideo jadnije home poluvreme u plejofu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...