1n54jd3r Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 (edited) Nebitno, ne mora ni igrati vise veceras. Samo da se nije povredio. Onaj udarac u koleno/but nije delovao bas naivno. Edited May 12, 2023 by 1n54jd3r
Hele Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Ma sta ne mora, ima da igra sad kada sam ja budan i imam vremena da gledam jednom u sto godina
kralj Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Šta je sa vama, kakavi faulovi kakva povreda. Rešio ih rutinski za poluvreme, sad ga mrzi da igra i prenemaže se zbog kolena u butinu da ne bi morao još da igra. 2 2
Fins fleet Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 2 minutes ago, kralj said: Šta je sa vama, kakavi faulovi kakva povreda. Rešio ih rutinski za poluvreme, sad ga mrzi da igra i prenemaže se zbog kolena u butinu da ne bi morao još da igra. Malone se ne da prevariti, evo vratio ga u igru na pocetak zadnje. Ocekujemo ekspresno jos 2 faula.
Peter Fan Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Just now, Mos said: Ejtonu draže nego Nuggetsima Ova utakmica mu uvecala trade value 1
Zli Gli Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 16 minutes ago, kralj said: Šta je sa vama, kakavi faulovi kakva povreda. Rešio ih rutinski za poluvreme, sad ga mrzi da igra i prenemaže se zbog kolena u butinu da ne bi morao još da igra. A mozda, ali samo mozda... i zbog novog tripl dabla Evo jedan skok je tu, jos taj jedan i moze na klupu, valjda je dovoljno stoka razlike na 5min do kraja Lendejl +8 za 27 minuta Dodji u Zvezdu brate 1
reg Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Realno Ejton sad deluje kao Dikembe. Kako Marej ume da pravi glupe odluke za jednog beka, pasovi u ruke protivniku, sut za tri umesto da da MPJu u kontri...
Have_Fun Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Za koga da navijamo na drugoj strani? Naravno za GSW u G6 da bi serija otisla u G7, ali nakon toga? S jedne strane mi se ne dopada sto Lakersi imaju Obrvu koji se razgoropadio u odbrani i LBJ-a kojem ce sudije pomagati. A i celokupna prica oko Lakersa koji iz play in-a ulaze u finale ce biti veliki bum. 'vamo imamo GSW koji mogu da se raspucaju kao blesavi u bilo kojem momentu i kvarnog Greena koji ce sigurno pokusati nesto prljavo na Jokicu. 1
Recommended Posts