Micko8 Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 (edited) To je mit. Pa mora on da pogadja kada ne ume niko drugi. Kada ode na klupu raspadnu se i nisu utakmicu izgubili zbog loseg napada nego zato sto ih je ludi brat Vase Micica isprasio sa klupe,on ,Warren i Ross su prevaga u ovoj seriji . Denver nema takve igrace na klupi koji imaju neke poene u svojim rukama. Edited May 8, 2023 by Micko8
Milošica Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 7 minutes ago, Micko8 said: To je mit. Pa mora on da pogadja kada ne ume niko drugi. Kada ode na klupu raspadnu se i nisu utakmicu izgubili zbog loseg napada nego zato sto ih je ludi brat Vase Micica isprasio sa klupe,on ,Warren i Ross su prevaga u ovoj seriji . Denver nema takve igrace na klupi koji imaju neke poene u svojim rukama.
goofs Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Ajde sad, pre samo dve utakmice je klupa Finiksa dala ukupno 4 poena, a vamo su trpali i Brown i Green. Bitne su to stavke, ali ne bih rekao da to odnosi prevagu, prevagu odnosi to sto je Buker trenutno MVP plejofa i sto MPJ duva lepak i nije se pojavio u seriji. 1
spaceploitator Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 15 hours ago, Where is Jessica Hyde said: A kako je tacno procitan i sta je drugacije mogao da uradi? meloun se uvek sporije prilagodjava od protivnickog trenera. sa boljim trenerom bi dobili 4 1, ovako boga pitaj
bradilko Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 gledao reprizu. porter, sad me je iznervirao. kakav promasaj je dati njemu max ugovor. on nista zivo ne radi u napadu. samo cupka po liniji za 3 i vecito trazi loptu a ne trudi se. u odbrani ga nema. skoro beskoristan. njegov ugovor ce ih na kraju sjebati.
Micko8 Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 (edited) Ne znam po kojem kriterijumu je Denver favorit u ovoj seriji, pogotovo kada se zna ko igra u ekipi Finiksa. Pre bi se moglo reci da je Finiks podbacio u prve dve utakmice i da se stvari sada vracaju na svoje mesto. Edited May 8, 2023 by Micko8
arheolog1981 Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Kažnjen Jokić 25K, nema suspenzije Sent from my DN2103 using Tapatalk
ducca Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 1 hour ago, bradilko said: gledao reprizu. porter, sad me je iznervirao. kakav promasaj je dati njemu max ugovor. on nista zivo ne radi u napadu. samo cupka po liniji za 3 i vecito trazi loptu a ne trudi se. u odbrani ga nema. skoro beskoristan. njegov ugovor ce ih na kraju sjebati. Šta reći onda za Phoenix i max ugovor za Aytona
banecare1 Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 zalio se na to jokic sudiji ali ga ovaj stavio na ignor listu
salerokada Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Luni Volker razbija u četvrtoj četvrtini. Kod Voriorsa igra samo Kari. Klej užasan. Ali se ipak drže.
salerokada Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 (edited) Kari dao, Kari uzeo. Držao ih sam celu utakmicu i onda šutne hero ball trojku sa 9 metara 20 sekundi pre kraja utakmice i 10 sekundi pre kraja napada. I užasan poslednji napad Voriorsa. A dobro su se i održali koliko su bili bezidejni u napadu celu četvrtu četvrtinu. Luni Volker razbio, svih 15 poena u poslednjoj četvrtini. Edited May 9, 2023 by salerokada
Recommended Posts