Lancia Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 (edited) Nonsalantni Tejtum, bas je svirao kurcu na kraju. Edited May 7, 2023 by Lancia
Djolle Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Morala je pomoć da dođe sa druge strane u zadnjoj odbrani Bostona. A nije mi jasno ovo neuzimanje TO i na kraju regularnog i sad. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 1
salerokada Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 4 minutes ago, Moća said: Pomaze sa Hardena Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk I zašto je Tejtum umesto Horforda bio na Embidu!?!
salerokada Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Just now, Djolle said: Morala je pomoć da dođe sa druge strane u zadnjoj odbrani Bostona. A nije mi jasno ovo neuzimanje TO i na kraju regularnog i sad. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Jel poslednjoj Tejtumovoj trojci prethodio faul u napadu? 1
pbg12345 Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 minute ago, Djolle said: Morala je pomoć da dođe sa druge strane u zadnjoj odbrani Bostona. A nije mi jasno ovo neuzimanje TO i na kraju regularnog i sad. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk da, bas niz cudnih odluka ali kako im upadaju ove trojke na kraju, a svaka bitna da bitnija biti ne moze
Djolle Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Just now, salerokada said: I zašto je Tejtum umesto Horforda bio na Embidu!?! Preuzeo je nakon blokade valjda Takera. 1
Profesionalac Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 minute ago, salerokada said: I zašto je Tejtum umesto Horforda bio na Embidu!?! Krenuli su sa Smartom na Embidu, pa je Tejtum preuzeo posle ulaznog bloka
Lancia Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Sve isto maltene, tacno su ih zbog slobodnih bacanja dobili.
Djolle Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 minute ago, salerokada said: Jel poslednjoj Tejtumovoj trojci prethodio faul u napadu? Mogao je da bude dosudjen, bilo je elemenata, sad Maxey je odleteo ko da ima 49 kila...
Djolle Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Morao je Al da pomaže i da ostavi samog Takera u korneru, bolje to nego Harden, plus je dosta teži pas na suportnu stranu...
pbg12345 Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 ovaj lendejl je tip igraca kog ne bih voleo u timu za koji navijam, alli jako nervira kad igra za protivnika utakmica slicna prosloj, jedino sto vise pratim broj faulova nego sam rezultat i igru
Milošica Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 8 minutes ago, pbg12345 said: ovaj lendejl je tip igraca kog ne bih voleo u timu za koji navijam, alli jako nervira kad igra za protivnika utakmica slicna prosloj, jedino sto vise pratim broj faulova nego sam rezultat i igru Ozbiljna glupost drugi faul Gordona, s pravom je bio ljut.
Recommended Posts