Čutura Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 kako nadmorska visina igra ulogu u poslednjoj cetvrtini, tacno se vidi ba nemaju danfa vise
1n54jd3r Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Najjace mi je sto kad se lomi, Sunsi daju Paynu da sutira za tri
pbg12345 Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 bravo jako, jako bitna tekma sad pritisak na sansima, a denveru lepa prilika da izvuce jednu i onda zavrsava kuci seriju jokic doktorski, lider kad je najpotrebnije, najmanje bitno, ali sam ubedjen bio da je prebacio 40 kcp jos jednom pokazali da imaju ozbiljnu dubinu i da mogu dobiti kad su 2 od 3 glavna strelca potpuno van utakmice i meni najvaznije, opet su odigrali odlicnu odbranu kad je bilo najpotrebnije
freakns Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 nista nismo uboli celu tekmu, ali nista... i dobili! sledecu treba Nuggetsi da grizu jos jace. dobiju li jednu u Phoenixu, imaju seriju. a prva od dve je prava sansa za to
Mil@n Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 (edited) KCP prelomio, 3-3 trojke od -3 do +6. MPJ-a Malounara benčovao malo posle početka treće i ništa do kraja. Ni u snu Denver ne sme da izgubi ovu seriju, ovo što igra Phoenix je basket ispred zgrade, nula od organizovanog napada i neke timske košarke, odvratno za gledanje iako su i Buker i Durantula vanvremenski talenti. Denver mnogo ozbiljnija i "slojevitija" ekipa. Nikola Jokić - bog košarke. Vreme je za spavanje. Edited May 2, 2023 by Mil@n 1
pbg12345 Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 jao kakvo mu je dete preslatko na koga li su oni debeli obrazi 1
Amos Posted May 2, 2023 Author Posted May 2, 2023 Mislim, znali smo i pre, ali posle ovoga je baš klovn svako iz medija ko bude pričao nešto o Debelom. Jamal u životu neće više imati ovako lošu utakmicu. KD najviše minuta odigranih u plejofu do sad.
pbg12345 Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 valja reci i da je cp3ova povreda dosla u idealnom trenutku (kolko god to odvratno zvucalo, nadam se da ce biti spreman za nastavak serije) taman je vezao 3 pogotka sa poludistance pocetkom trece, posle bez njega napad se raspao i sveo samo i bukvalno na solo pokusaje bukera i durenta
pbg12345 Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 valja reci i da je cp3ova povreda dosla u idealnom trenutku (kolko god to odvratno zvucalo, nadam se da ce biti spreman za nastavak serije) taman je vezao 3 pogotka sa poludistance pocetkom trece, posle bez njega napad se raspao i sveo samo i bukvalno na solo pokusaje bukera i durenta
Fins fleet Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 8 minutes ago, pbg12345 said: valja reci i da je cp3ova povreda dosla u idealnom trenutku (kolko god to odvratno zvucalo, nadam se da ce biti spreman za nastavak serije) taman je vezao 3 pogotka sa poludistance pocetkom trece, posle bez njega napad se raspao i sveo samo i bukvalno na solo pokusaje bukera i durenta Tacno. Nadam se da ce se oporaviti, jer bez bilo koga od 4-ke ovo se zavrsava u 4. A gleda mi se dobre kosarke.
Recommended Posts