freakns Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 1 hour ago, kralj said: Duplo bolji defanzivci no što su ova dvojica. Nijedna serija nije gotova, ja govorim o tome ko je favorit. Nemojte od mene Denvera i Jokoća braniti. Priti pliz. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka ne branim ja nikoga. jasno je da ce Denver da ima ogromne probleme sa pnr Phoenixa. nisi otkrio toplu vodu kad si to rekao. nego, da se vratimo tvojoj analizi sa matchupima, koji su to duplo bolji defanzivci od ove dvojice? hint: Ayton i CP3 to nisu. ni ja ne kazem da Pheonix nece pobediti seriju, mozda ce i metlu da im isporuce. ali me uzasno zanima zasto je to los matchup? jer da bi bio los matchup, Phoenix moze kvalitetno da brani napad Denvera. tako da me uzasno zanima kako ce to kvalitetno da brane Nuggetse jer definitivno nisu nesto posebno dobra odbrana, niti igraju odbranu na nacin koji ne odgovara Nuggetsima, niti bilo sta slicno... mozes da kazes nece oni zaustaviti Nuggetse, ali koliko god da Nuggetsi daju, Phoenix ce dati vise. fair. samo, to nije los matchup, vec su jednostavno bolji tim.
Have_Fun Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Kakvu selekciju suteva uzima Randle, neverovatno. Mislim, nije to nikakva novost, ali covek bi pomislio da ce nekada prestati s tim. 1
cedo Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 meni je utisak garland na drugoj strani pojacao je to faulom na robinsonu
Have_Fun Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Prozvao si ga i poeni i asistencije u ovom delu 3/4 1
Venom Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Nisam gledao komentar pre mog, gledam utakmicu. Sta uradi covek...
Have_Fun Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 2 minutes ago, Venom said: Nisam gledao komentar pre mog, gledam utakmicu. Sta uradi covek... Ma tvoj komentar je uleteo između dok sam pisao nastavljao sam se na komentar iznad tvog 1
Have_Fun Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Ova epizoda Hero ball-a lepo objašnjava Knickse i šta gledamo sad https://www.instagram.com/reel/CrJswCcJ1kr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Amos Posted April 23, 2023 Author Posted April 23, 2023 Jebiga, Randle je ultimativni ‘no, no, no, yes!’ guy.
garmonbozia Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Drejmond namerno udara po faci i sudije ništa. 1
Recommended Posts