Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

muceni memfis, ubijaju ih lejkersi, bilo 30 razlike sredinom druge

Posted

Ko ih jebe kad im igra ova ništarija Bruks. Šteta za povrede Klipersa, bila bi bomba od serije.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

sad procitah da je leonardu sestra osudjena na dozivotnu zbog ubistva.

Posted

Memfis bolje igra bez Moranta.
Finiks usralo samo tako,ispali bi od zdravih Klipersa.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Ne bi ispali, igrali bi bolje i prosli jer su tako u mogucnosti. Pregazice Nagetse kao plitak potok.

Memfis bi se mogao vratiti, nisu Lejkersi nista posebno. 

Posted

Durant: 43.8 mpg, Booker: 43.5 mpg, Chris Paul: 38.8 mpg

Teško da će ovo biti održivo kroz ceo plejof, odvaliće ih Denver.

• +1 2
Posted

Ali kako se fino namešta timu koji izadje iz drugog dela žreba. Tačno će neki Lejkersi ili GSW da ih puknu u finalu zapada nakon mrcvarenja u 7 sa Denverom. 

Posted

El vi to nećete da džinksujete ili stvarno mislite da će Finiks da izbaci Denver?

• +1 1
Posted

Ja mislim da će ići u 7 i da će biti coin flip. Svakako, ko god da prodje, namešta se onoj drugoj strani. 

Posted

po prikazanom u PO denver je favorit u tom potencijalnom duelu i to prilican

mozda su i jedini pokazali mogucnost da prebace u dodatnu brzinu kad je potrebno

sad ima i do toga da je protivnik jedna od slabijih ekipa u PO, ali klipersi bez ove dvojice nisu nista bolji

Posted

GSW ne izgleda kao prethodne godine, a Lejkerse će neko zdrav da našamara. Trebao im je produžetak da pobede nesrećnu Minesotu, sad imaju sreće da je Memfis u totalnom raspadu, ali to neće proći dalje od sledeće serije.

Posted
2 minutes ago, Mos said:

Ja mislim da će ići u 7 i da će biti coin flip. Svakako, ko god da prodje, namešta se onoj drugoj strani. 

u kom smislu namesta?

pa i sa druge strane moze bukvalno bilo koja od 4 da dodje

ocigledno ce se i tamo klati za svaki prolaz dalje

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

u kom smislu namesta?

pa i sa druge strane moze bukvalno bilo koja od 4 da dodje

ocigledno ce se i tamo klati za svaki prolaz dalje

Denver igra protiv polu mrtve Minesote, koja im na to mrtvilo i odgovara u matchupu. Finiks i ne baš. Moraće pristojno da se oznoje za prolaz i jedni i drugi. Apsolutno mogu da zamislim scenario gde Lejkersi ili GSW dokrajče pobednika te serije uz uobičajenu podršku medija, sudija i košarkaških bogova. 

Kako god bilo, Finiks će Denveru biti diplomski rad. Ako ne uspeju da ih prodju sad kad su zdravi i sa prednošću domaćeg terena džaba im ovoliko truda. 

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...