Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Katastrofalno sudjenje ima Jokic veceras.

• +1 1
Posted

My MVP

• +1 2
Posted

Jokic popio petu licnu odmah u trecoj 1/4. Sad pokusavaju da igraju neku zonsku odbranu protiv revolveraske ekipe. Odoh spavati, fuck this.

Posted (edited)
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

My MVP

Edited by J.R. Cash
Posted

Ima finih rukija, i Kigan Marej je odlicno legao Sakramentu.

Kad smo vec kod njih..  Deluje da ima pomaka , 4-6 za sada, uz prilicno zajeban raspored, 2x Majami, 2x Woriorsi, Memfis, Portland, Klipersi, i sjajna tekma protiv Klivlenda nocas..

Dobar trejd za Huertera definitivno, Monk je odlican, i pomenuti Marej.. To je od letos, a ispasce da je Sabonis - Haliburton win win i za jedne i druge, iako mi jos nije dobro zbog tog trejda..

Fox igra racionalnije, nije vise tolika muva bez glave, i bolje sutira, eto da ne bude da ga uvek kritikujem.

Lajls je pozitivno iznenadjenje, kao Bjelica, a malo bolja verzija Bjelice, sa tim sutom i mozgom, ali bolje moze odbranu..

Posle onog Vlade drafta sa Baglijem, od tada Haliburton, Dav Micel i sada Marej, sve pogodjeno..

Ps. Cisto da ne mislite da sam odustao:)

Posted

I Lejkersi izgleda jure Wembanyamu.

Ali carevi iz Jute, ocekujem da Ainge sidje u svlacionicu sa jednim sta ste se rastrcali™

• Haha 1
Posted
1 minute ago, los borrachos said:

mozda neko treba da im saopsti lose vesti onda

• +1 1
  • Haha 3
Posted
13 minutes ago, los borrachos said:

Ali carevi iz Jute, ocekujem da Ainge sidje u svlacionicu sa jednim sta ste se rastrcali™

Njihov pik ide Pelikansima

Posted (edited)

Gordon je bezmozgas valjda ih nece mnogo kostati  u plej of-u. Svidja mi se sto je Jokic agresivan u napadu, mislim da je prelezao onaj svoj  tradicionalni period u sezoni  kada mu se ne zivi, two man game izmedju njega i Murry-ija je sve ostriji i bolji. Sinoc je sam sebe diskvalifikao i presedio veci deo utakmice, mada dva,tri faula koja su mu svirana su bila bas diskutabilna. Sinoc je KCP spasio dupe Denveru u trecoj cetvrtini.

Steta sto je Porter usrao ovaj pas Jokica, prvo KCP pa Porter ovaj drugi koji bi bio verovatno dodavanje sezone.

Edited by Micko8
Posted
5 minutes ago, Micko8 said:

Gordon je bezmozgas valjda ih nece mnogo kostati  u plej of-u.

Posted

e i ti si nasao s kim ces se natezes... pa Micko je Omiljeni za siromasne

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...