Jump to content

NBA 22/23

Featured Replies

IMG-20230328-002541.jpg

• Replies 9.1k
  • Views 522k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

sve sto treba znati o jokicevoj defanzivi:

https://www.statmuse.com/nba/ask?q=2022-2023+highest+plus-minus

nego, pre neko vece kad je ludak kenard sutirao trojke 10/11 setih se koliko je eidn insistirao da memfisu bas fali suta spolja i da je to jedan do glavnih razloga sto smatra da nece daleko u PO

u tom smislu, memfis je odradio odlican trejd

kenard je najbolji u ligi u sutu za tri i slobodna bacanja, sa tim sto su mu procenti jos bolji od prelaska u memfis, za 3 sutira preko 50% :hail:

tako da, ako temetrius ne upuca nekog do PO eto nama denver-memfis finale zapada :fantom:

@pbg12345

Jel da da potajno simpatišeš Memfis :fantom:

Edited by Milošica

Očekivana reakcija na reditu i tviteru. Najogorčeniji mi deluju fanovi Filadelfije koji su kupili karte i doputovali u Denver da bi gledali tim bez Embida i Hardena.

18 minutes ago, boldrock said:

Očekivana reakcija na reditu i tviteru. Najogorčeniji mi deluju fanovi Filadelfije koji su kupili karte i doputovali u Denver da bi gledali tim bez Embida i Hardena.

mogu da ih zamislim

game-thread-nuggets-50-24-vs-76ers-49-25

Biće poraza, al biće i u junu opet štala.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Pala tripla dabldža opet.

1 do LBJ

Al ga prikuca Hrišćanin Smeđi, sve mi je draži srcu.

Nije mi jasno zašto je Jokić morao da igra do kraja treće, kao ni zašto ulazi sad. Da li je realno da Meloun nema poverenja u klupu + ponekog startera da održi prednost protiv ovakve Filadelfije.

Pa trenutno je samo jedan igrac sa klupe u igri i dobio je asistenciju od Jokica i promasio zakucavanje 🤣

I sest je razlike.

Kada su se odlepili na 18 prestali su da igraju odbranu.

Katastrofalna partija Grina.

5 minutes ago, Hele said:

Pa trenutno je samo jedan igrac sa klupe u igri i dobio je asistenciju od Jokica i promasio zakucavanje 🤣

I sest je razlike.

I nagazi liniju retard i ne moze ni kos da da, a ni ne vidi samog Jokica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout