Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Kyrie ako uspe da izađe na kraj sa PJ Washingtonom, može da bude tas na vagi za Dallasovu titulu.

• Haha 1
Posted

Rutinska pobeda Šarlota.
Jbt samo za 3 šutiraju ,u reket ne igra ništa Dalas.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

jel se slovenija plasirala na svecko?

Posted

PatBev silno motivisan protiv bivše ekipe... ali je nejasno zašto onda šutira dve trojke u prva dva napada. PatBrick

Posted (edited)

Ne znam kako je uspeo da razjebe klub za mesec dana otkad je došao, ali svaka mu čast. :D 

Na leto lepo u Lejkerse da nastavi niz. 

Edited by Mos
Posted

Vooch kicked out, olakšan posao za LA u nastavku...

Posted

Sudija izgleda priča maternji jezik. Ili je mrš' crk'o dabogda gestikulacija univerzalna. Ne znam šta je Vučević hteo, napravio je čist faul.

• Hvala 1
Posted

Šta se dešava na meču između Lejkersa i Bulsa, vidim na Tviteru kuknjava zbog izbacivanja Vučevića? Valjda ću stići na vreme da odgledam kraj.

Posted
41 minutes ago, Venom said:

Sudija izgleda priča maternji jezik. Ili je mrš' crk'o dabogda gestikulacija univerzalna. Ne znam šta je Vučević hteo, napravio je čist faul.

Aha, znači zbog psovanja 

Posted
54 minutes ago, Mos said:

Ne znam kako je uspeo da razjebe klub za mesec dana otkad je došao, ali svaka mu čast. :D 

Na leto lepo u Lejkerse da nastavi niz. 

Oni su vec razjebani 🤣

Posted

Koliko je Karuzo zahvalan igrač i koliko je pametan u odbrani, 3-4 puta charge nad njim, uvek se dobro postavlja i zasmeta pri svakom šutu...

• +1 1
Posted (edited)

Obecao je dobri covek Patrick Beverly da ce Lejkersima da se usere u zivot dva puta ove sezone. Pola obecanja je ispunio, idemo dalje.

Edited by Micko8
  • Haha 1
Posted (edited)

Hoće li ovaj Denver jednom biti zdrav u plejofu...

Edited by boldrock
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...