Jump to content

NBA 22/23

Featured Replies

jel to u tri ili 4 ?

sat se pomera nocas ...

• Replies 9.1k
  • Views 522k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

dal ce embid ovaj put da se pojavi u denveru?

taman prilika jokicu da u naredne dve protiv janisa i embida pokaze jel mvp ove sezone ili ne :fantom:

15 minutes ago, Mos said:

Planiram ja, ali ako budu igrali na bazi kurca usraće mi nedelju sutra. 

jbg, to je verujem verovatan ishod...gledace samo die hard fanovi :D

Ja ću da gledam ako budem dobro.

13 minutes ago, cedo said:

jel to u tri ili 4 ?

sat se pomera nocas ...

zar nije u 2 po sadasnjem? tada se menja sat u 3 valjda...

8 minutes ago, 1n54jd3r said:

zar nije u 2 po sadasnjem? tada se menja sat u 3 valjda...

da, videh na sajtu, atl 5pm, den 9pm, a po nasem 22 i 03

17 hours ago, 1n54jd3r said:

mukica :(

16 hours ago, Hele said:

Trebo si da igras da pobedis 🤣 Joj da imam glas ne bih iz inata glasao za njega 🤣🤣🤣 Dajte Janisu i da se zavrsi cirkus.

10 hours ago, Hele said:

Zasto se Embidovi hajlajtsi od sinoc zavrsavaju na pet minuta do kraja utakmice?

Ne znam da li je neko gledao juče tu temu, ali poslednjih 5 minuta su bili demonstracija svih onih zamerki upućenih od strane Hakima.

Šutiranje sa distance umesto ulazak pod kos gde je procenat šuta veći, kao i šansa da se dobije faul (naravno nekad ubode pa je cluth heroj).

Nesnalaženje prilikom udvajanja - naravno relativno, u poređenju sa Jokicem koji će češće da doda slobodnom saigraču.

8 hours ago, Mos said:

Sad vidim da Joel legendica ima 60 odigranih utakmica, to bre nešto malo. 

Imao je onaj Jason Timpf u jednom podcastu svoje kriterijume za MVP-a, ako se dobro sećam, jedan od njih je procenat dobijenih u odnosu na odigrane, mislim da je Janis najbolji, a Embid slabiji, plus Filadelfija ima ok skor bez Embida (u odnosu na Denver bez Jokića)

5 hours ago, 1n54jd3r said:

Planira li neko da gleda evropski MVP dvoboj u 3h posle ponoci? Ako bude slicno kao tekma u areni Srb vs Gre, vredno je krmeljave nedelje :D

Naravno.

Edited by boldrock

5 hours ago, cedo said:

jel to u tri ili 4 ?

sat se pomera nocas ...

U tri, tj. sada.

edit: welcome back cedo

milvoki denver.jpg

Edited by boldrock

Ajde da nam pozelim nedelju u kojoj se necemo probuditi besni sto smo ostali budni do kasno samo da bi bili isfrustrirani mlohavim Denverom

Rano je krenulo mračenje.

Igra Kris Midlton. Ako Denver ovo dobije krećemo sa potencijalnim putevima do finala. :D

Janisu niko ne moze cak ni da zasmeta, radi sta pozeli.

Drugi faul Gordona za 7 minuta.

Ohrabrujuce je sto je Jokic izgleda resio da igra veceras. Deluje da je spreman da se "pobije". U odbrani je problem sto ne respektuje Lopezovu pretnju na lob pasove i sut za tri.

Au sta radi Dzamal. Sipaju trojke na sve strane.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout