Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Embiid je najzasticenija zivotinja u NBA ligi u poslednjih 20 sezona.

• +1 1
Posted

Jebeš utakmicu ako Embid ne šutne bar 20 bacanja.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Zasto se Embidovi hajlajtsi od sinoc zavrsavaju na pet minuta do kraja utakmice?

Posted

Nije clutch igrac kao npr. Jokic koji dominira kad je napeto. 

Nikad MVP, Dzoele:fantom:

• -1 1
Posted

Sad vidim da Joel legendica ima 60 odigranih utakmica, to bre nešto malo. 

Posted

Embiid je naseo na provokaciju od Draymond Greena koji je rekao da je Jokica teze cuvati. Ispucao se i isgoreo. Nikad od njega clutch igrac jer je debil koji ne moze da izdrzi pritisak; zato je sinoc i pormasio zadnja 4 suta i krio se od lopte kad im je najvise trebao.

Posted

Pocinjem da shvatam koliko je lose blatiti bilo koga od njih. Sjajni su igraci, nisu masine koje ne grese. Mozda je ostao bez gasa, jer mora da nosi citav tim. Harden nije igrao.

Posted
13 minutes ago, Mos said:

Sad vidim da Joel legendica ima 60 odigranih utakmica, to bre nešto malo. 

Konjusar ima 65, nije neka znacajna razlika. Djanis 58. Svi jos 9 do kraja.

Posted

Zar nije išla priča prošle sezone da su sada ovi MVPevi mekani i da su staaaari MVPevi igrali skoro sve utakmice ili sve -5?

Posted

Sad vidim da je Lebron osvojio MVP sa 62 odigrane utakmice :lolol: tako da ništa, istripovao sam. 

Posted

Jeste bila prica i negde videh da ce uvesti limit odigranih utakmica za MVP nagradu. Ne znam da li to ide od sledece sezone ili od sledeceg CBA ugovora.

Posted
14 minutes ago, Mos said:

Sad vidim da je Lebron osvojio MVP sa 62 odigrane utakmice :lolol: tako da ništa, istripovao sam. 

u sezoni sa 66 utakmica :) 

• +1 1
Posted (edited)

Ček, to je ona sezona kad ga Dirk silovao u PO, zar je tad bio neki lockout? 

edit: a ne, ipak godinu dana kasnije 

Edited by Mos
Posted

Planira li neko da gleda evropski MVP dvoboj u 3h posle ponoci? Ako bude slicno kao tekma u areni Srb vs Gre, vredno je krmeljave nedelje :D

• +1 1
Posted

Planiram ja, ali ako budu igrali na bazi kurca usraće mi nedelju sutra. 

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...