Hele Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Trebo si da igras da pobedis 🤣 Joj da imam glas ne bih iz inata glasao za njega 🤣🤣🤣 Dajte Janisu i da se zavrsi cirkus. 1
Zli Gli Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Na istoku sve cisto kao suza za prvu rundu, samo mislim da ce se Majami umuvati na peto mesto umesto Niksa i izbaciti Klivlend. Na zapadu krs i lom, nikad losije i ujednacenije ekipe, svako svakog moze da izbaci ali isplivace nekako Finiks kad se Durantula vrati. Portland najvece luzercine u ligi a Lilard klasican Jokic, usidrio se i roka neke cifre i klupske rekorde a ekipa blagi uzas, totalno bez ambicija. I ubacili ga vec u top75 svih vremena jbt Kako se Morant igrao sinoc, kakvi prodori i laki kosevi i za kraj kucanje sa glavom do obruca Bas steta sto je decko dileja i wannabe gangster i sto igra u nebitnom Memfisu, mislim da bi bio najbolji igrac lige uz malo vise srece i pameti. 1
Hele Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Irving i Doncic 3 pobede i 7 poraza i 11.mesto. Prosto sam u soku i ne znam kako se ovo desilo i uopste nisam mogao da predvidim 🤣 1
Zli Gli Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Tempiraju namerno na Denver, znaju da tu imaju najvece sanse 1
Amos Posted March 25, 2023 Author Posted March 25, 2023 Eto im Jamal i MPJ i Thomas Bryant i dva pika prve runde 1
Time Crisis Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 3 minutes ago, Mos said: Eto im Jamal i MPJ Jamal i MPJ se ne mogu trejdovati u isti tim
Zli Gli Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Luku, Kajrija i jos dve lopte, taman po jednu Jokicu i njima dvojici
Lord Stef Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Mislim da postoji samo 1 ekipa koja moze da mu pruzi ono sto mu treba 1 3
Time Crisis Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 40 minutes ago, goofs said: Mogu ako uz Luku posalju i Kajrija Ne mogu Quote Teams are also only allowed to trade for one designated rookie. 1
Micko8 Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Cuj nece biti u Dallasu sledece sezone a ima ugovor do 2026 godine Dovodjenje Irvinga je bila greska , ispusice za plej of plus ovaj nece potpisati ugovor sa njima.
Micko8 Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 5 hours ago, Zli Gli said: Tempiraju namerno na Denver, znaju da tu imaju najvece sanse Imaju kurac
Micko8 Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 5 hours ago, Zli Gli said: Na istoku sve cisto kao suza za prvu rundu, samo mislim da ce se Majami umuvati na peto mesto umesto Niksa i izbaciti Klivlend. Na zapadu krs i lom, nikad losije i ujednacenije ekipe, svako svakog moze da izbaci ali isplivace nekako Finiks kad se Durantula vrati. Portland najvece luzercine u ligi a Lilard klasican Jokic, usidrio se i roka neke cifre i klupske rekorde a ekipa blagi uzas, totalno bez ambicija. I ubacili ga vec u top75 svih vremena jbt Kako se Morant igrao sinoc, kakvi prodori i laki kosevi i za kraj kucanje sa glavom do obruca Bas steta sto je decko dileja i wannabe gangster i sto igra u nebitnom Memfisu, mislim da bi bio najbolji igrac lige uz malo vise srece i pameti. Za citav post
Recommended Posts