Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted
On 22. 3. 2023. at 8:52, salerokada said:

Lepo je kada Oklahoma i Juta pobeđuju jer to znači da Lejkersi tonu.

Meni su ovi Lejkersi ok.

• +1 2
Posted

E jeste ipak do sudije, dobrim delom bar, dosudili su loptu za Dalas, pa u toku ‘mauta je promenili bez da su dobro iskomunicirali promenu timovima. 

Posted
57 minutes ago, zorglub said:

Meni su ovi Lejkersi ok.

dobri su, pogotovo kad im sudi skot foster

Posted

Pa pokazao sudija loptu za Dalas. Sad se svi pitaju sta su radili na drugoj polovini, a mozda su se jednostavno tek vracali sa tajmauta, nisu imali sta da zure jer su mislili da je njihova lopta. Sramotno u svakom slucaju.

Posted

Ovo je bruka za sudiju samo takva, ne bi mi više sudio do kraja sezone. (da sam ja neki komesar az suđenje)

Posted

Lejkerski su gadni sami po sebi. A jos vise kada imaju ovog cara koji se hvali kako je ucio fore da iznudi slobodna.

Posted

Jesmo li sigurni da će Finiks baš da bude uigrana mašina, obzirom koliko cele sezone nisu igrali zajedno? Naročito ako treba da vedžbaju u prvom kolu PO protiv nekih Warriorsa.

Posted

Meh, ima tu i ludjih sigurnih predvidjanja: da ce gsw proigrati kao u najboljim danima, da ce lal proigrati, da ce kajri&luka razbijati, da ce prve tri ekipe na zapadu ispasti u prvom kolu itd itd.

dakle, jesmo, sigurni smo i za sunca :)

Posted
7 minutes ago, Mos said:

Jesmo li sigurni da će Finiks baš da bude uigrana mašina, obzirom koliko cele sezone nisu igrali zajedno? Naročito ako treba da vedžbaju u prvom kolu PO protiv nekih Warriorsa.

To, plus često više zvezda na "malom prostoru" ne mora nužno da znači i rezultat.

Posted

Najludja stvar je sto na ovom ludom zapadu, kakav jeste sada, najbolji tim trenutno OKC, sa 8-2 u poslednjih deset tekmi.

Sada su osmi, a mogu cak i do cetvrte pozicije ako ovako nastave.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...