Jump to content

NBA 22/23

Featured Replies

On 22. 3. 2023. at 8:52, salerokada said:

Lepo je kada Oklahoma i Juta pobeđuju jer to znači da Lejkersi tonu.

Meni su ovi Lejkersi ok.

• Replies 9.1k
  • Views 522k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dalas.

• Author

Tom Delonge Wtf GIF

nije istina :D 

Do sudije je.

E jeste ipak do sudije, dobrim delom bar, dosudili su loptu za Dalas, pa u toku ‘mauta je promenili bez da su dobro iskomunicirali promenu timovima. 

57 minutes ago, zorglub said:

Meni su ovi Lejkersi ok.

dobri su, pogotovo kad im sudi skot foster

Pa pokazao sudija loptu za Dalas. Sad se svi pitaju sta su radili na drugoj polovini, a mozda su se jednostavno tek vracali sa tajmauta, nisu imali sta da zure jer su mislili da je njihova lopta. Sramotno u svakom slucaju.

Ovo je bruka za sudiju samo takva, ne bi mi više sudio do kraja sezone. (da sam ja neki komesar az suđenje)

Lejkerski su gadni sami po sebi. A jos vise kada imaju ovog cara koji se hvali kako je ucio fore da iznudi slobodna.

• Author

Jesmo li sigurni da će Finiks baš da bude uigrana mašina, obzirom koliko cele sezone nisu igrali zajedno? Naročito ako treba da vedžbaju u prvom kolu PO protiv nekih Warriorsa.

Meh, ima tu i ludjih sigurnih predvidjanja: da ce gsw proigrati kao u najboljim danima, da ce lal proigrati, da ce kajri&luka razbijati, da ce prve tri ekipe na zapadu ispasti u prvom kolu itd itd.

dakle, jesmo, sigurni smo i za sunca :)

7 minutes ago, Mos said:

Jesmo li sigurni da će Finiks baš da bude uigrana mašina, obzirom koliko cele sezone nisu igrali zajedno? Naročito ako treba da vedžbaju u prvom kolu PO protiv nekih Warriorsa.

To, plus često više zvezda na "malom prostoru" ne mora nužno da znači i rezultat.

Najludja stvar je sto na ovom ludom zapadu, kakav jeste sada, najbolji tim trenutno OKC, sa 8-2 u poslednjih deset tekmi.

Sada su osmi, a mogu cak i do cetvrte pozicije ako ovako nastave.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout