Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Ovaj Tomas Brajant nesrećni će da pobegne na dan kad se završi sezona. Ne znam da li je dao 4 poena sve ukupno na 10 utakmica. 

Posted (edited)
2 minutes ago, Mos said:

Ovaj Tomas Brajant nesrećni će da pobegne na dan kad se završi sezona. Ne znam da li je dao 4 poena sve ukupno na 10 utakmica. 

Lepo si ti rekao da nema ništa od njega. Većina nas je mislila da će biti okej dodatak.

Edited by Milošica
Posted

Bucko tri skoka za 16 sekundi, sad jos jedan skok i 4 asistencije i eto tripl dabla. Nek nabija, pobedili su.

Posted (edited)

Pas za tripl dabl i na -20ak i na minut do kraja neki pakšu iz Detroira sekiricu na MPJ na ziceru.

Edited by Mil@n
  • Haha 1
Posted
8 minutes ago, Mil@n said:

Pas za tripl dabl i na -20ak i na minut do kraja neki pakšu iz Detroira sekiricu na MPJ na ziceru.

Nije kao u Evropi ako da jedno slobodno da vazi asistencija?

Posted

nije

• +1 1
Posted
7 hours ago, boldrock said:

Džamal je tragičan, sjebao je svaki napad, uvek kasni u rotacijama, par put propustio da zagradi igrača, AG nije na svom nivou defanzivno. Jokić ima svoj uobičajen osrednji nivo odbrane, ne vidim da je nešto lošiji nego inače. U napadu samo da preskaču Džamala, uzmu skok posle promašaja Detroita  i dobijaju ovo 10-15 razlike. E sad, pošto čak i MPJ mora da doda Džamalu iako je bio sam na trojci, verovatno će biti tesna završnica.

A kako mislite da brat Dzamal izadje iz krivine ako pusti gas? 

Posted

he he, kako je beli medved jo-jo suptilno prozvao drugog belog medveda rukometaša iz atine...

Posted (edited)

Glupi Marej je ljubomoran na Jokica, samo tako mogu da razumem njegovo preskakanje Jokica u napadu svaki put u polsednjih mesec i nesto dana. Kakva dijabola od igraca.

Edited by Micko8
Posted

Zaigrali se u San Antoniju pa jedva izgubiše +6 i posed na 13 sekundi do kraja.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted (edited)

Koliko neinteligentnih poteza igrača Lejkresa i Dalasa u poslednjih pet minuta. Dalas je bukvalno imao otvorene ulaze ka košu i svejedno išao na trojke koje nikako da ubodu. Lejkersi  ne mogu da doture loptu ADu, koji je u odbrani napravio faul za tri poena na 7 sekundi pre kraja i +4 za Lejkerse, pa zatim promašio jedno slobodno bacanje da bi Kleber dao trojku za pobedu Dalasa. LA mislim sada pada ispod 10og mesta.

Edited by boldrock
Posted

Lejkerse je više usporio onaj poraz protiv Rocketsa. Još su deseti. 

Posted

Koji je ovo igrac?

U prve dve sezone u NBA-u, kao klinac sa 21. odnosno 22. godine, odigrao je 15 utakmica u plejofu i imao prosek od 15,7 poena i 7 skokova u proseku u 15 odigranih meceva.

Posted
1 hour ago, Mos said:

Lejkerse je više usporio onaj poraz protiv Rocketsa. Još su deseti. 

Nije ni 3 nedelje proslo otkako su strucnjaci sa espn prognozirali da ce na kraju LAL biti sesti - u najgorem slucaju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...