Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, lord_s said:

Ovo. Otprilike isto kao kada je Doni postao prezidente.
Ja ne znam da li njega (Perkinsa) iko ozbiljno shvata.

On ti je Američka Jovana Jeremić. 

Posted

Super podkast/intervju s Vlatkom :)

• +1 3
Posted

Vlatko inteligentan, duhovit, realistican decko. Samo da ne navuce dnvr kletvu. Poslednji igrac koji im je gostovao bio je Bones :) Cak su i jedan obrok u dnvr baru nazvali po njemu.

• +1 1
Posted
3 hours ago, omiljeni said:

pa ne pratim jbg.

znamo

• Haha 1
Posted

zašto tehnička, jbt? :blink:

ja sad više ne kontam šta je ispravna reakcija. ovaj mu je bukvalno dodao. je l treba da stoji u mestu dok sudija priđe i nežno preuzme loptu iz njegovih ruku? ili da je spusti nežno na pod tu gde se zatekao? ili da odnese na zapisnički sto? ili možda u krug na centru? jbt.

Posted
11 hours ago, 1n54jd3r said:

Vlatko inteligentan, duhovit, realistican decko. Samo da ne navuce dnvr kletvu. Poslednji igrac koji im je gostovao bio je Bones :) Cak su i jedan obrok u dnvr baru nazvali po njemu.

Poslednji je bio Reed čini mi se, ali i on je trejdovan :tongue:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Svarog said:

zašto tehnička, jbt? :blink:

ja sad više ne kontam šta je ispravna reakcija. ovaj mu je bukvalno dodao. je l treba da stoji u mestu dok sudija priđe i nežno preuzme loptu iz njegovih ruku? ili da je spusti nežno na pod tu gde se zatekao? ili da odnese na zapisnički sto? ili možda u krug na centru? jbt.

mozda zbog grinove reakcije

Posted

Da li moze trener da pozove challange na dosudjenu tehnicku? :D

Posted

Da napad traje 60 sekundi Redži Džekson bi driblao do 59e.

Posted

Komentatori NBC Sports Chicago porede Brauna sa istoimenim junakom filma Edward Scissorhands.:laugh:

Teško će Denver da preokrene ovo.

Posted (edited)

Ali onaj genijalac  od trenera sto vraca Jokica odmah na pocetku poslednje cetvrtine iako se ovom ne zivi vec mesec i nesto dana :isuse: Jokic kao da namerno  sam sebe minira ove sezone, verovatno se ustrucava trece MVP nagrade u nizu , pa uzima  dva, tri suta za citavo  poluvremene, skoro svaku utakmicu u poslednjih mesec i nesto dana . Ne znam  kako onom pajseru od trenera nije jasno da se tim zlopati kada mu igrac koji najlakse postize poene u ekipi  ne ucestvuje  poenterski u napadu , jel sme da mu uputi ikakvu kritiku  kada u utakmicu udje sa jebe mi se stavom:rolleyes:

Edited by Micko8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...