pbg12345 Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 4 hours ago, J.R. Cash said: Murs! sto si na kraj srca, dobili ste i sviatoslava i talijana
kralj Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Kem Tomas će biti najlepša priča u istoriji lige. Ekranizacija i oskar dogodine. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 3
kralj Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Phoenix Suns GermainPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
MiddleClass Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Fanovi Denvera i Dalasa na aparatima Durantula ❤️ 1
ducca Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Uh Mikal Bridges nije smeo biti deo trejda, ali navodno je on bio deal breaker i bez njega Netsi ne bi razmatrali dalju priču. Podeljena su mi osećanja, taj dečko je bio duša ovog tima, i u svlačionici a bogme i na terenu, savršen fit, ive sezone ih je povremeno sam održao u životu uz sve povrede. Prevelika je ovo kocka, cela budućnost franshize stavljena na jedno polje… 1
Filozof manijak Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Durantulica uzima novu titulu mmnj! 1
Čutura Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 vajdica ovo oko durantule, niko vise ne prica o kingu djejmsu
reg Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Kako bih voleo da ostane isto stanje na tabeli pa da vidim Dalas i Sanse u prvoj rundi.
kralj Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 32 minutes ago, ducca said: Uh Mikal Bridges nije smeo biti deo trejda, ali navodno je on bio deal breaker i bez njega Netsi ne bi razmatrali dalju priču. Podeljena su mi osećanja, taj dečko je bio duša ovog tima, i u svlačionici a bogme i na terenu, savršen fit, ive sezone ih je povremeno sam održao u životu uz sve povrede. Prevelika je ovo kocka, cela budućnost franshize stavljena na jedno polje… E ako je zavisila od 1 Mikala Bridžisa, i nije neka franšiza. Al biće to u redu, Finiks je promenom vlasnika preko noći postao BMT. U off-seasonu kapiram da će gledati da se otresu CP-a dok ovaj još ima neku vrednost.
reg Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Quote The Toronto Raptors are acquiring San Antonio Spurs center Jakob Poeltl in exchange for Khem Birch, a protected 2024 first-round draft pick and two future second-round picks, sources told ESPN's Adrian Wojnarowski. Da li će Nagetsi da urade nešto do kraja roka?
Sandens Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 (edited) 1 hour ago, Mos said: Javi se @Sundance Kid 1 hour ago, ducca said: Uh Mikal Bridges nije smeo biti deo trejda, ali navodno je on bio deal breaker i bez njega Netsi ne bi razmatrali dalju priču. Podeljena su mi osećanja, taj dečko je bio duša ovog tima, i u svlačionici a bogme i na terenu, savršen fit, ive sezone ih je povremeno sam održao u životu uz sve povrede. Prevelika je ovo kocka, cela budućnost franshize stavljena na jedno polje… ipak je bolje što su dali bridgesa nego aytona, ovako imamo bolji balans u ekipi. i meni je mikal drag igrač i možda su mogli da stave neku protekciju na sve te pikove ali jbg, durant je i dalje top 5 igrač na svetu. nadam se da ima još nekoliko godina vrhunske košarke u rukama i nogama... inače sam više bio da se zadrži core book - ayton - bridges - cam johnson s kojim bi bili pri vrhu narednih 5-6 godina (ali nikad favoriti za titulu) ali kapiram ovaj trejd, ako durantula bude zdrav četvorka cp3 - book - kd - ayton uz nekog šljakera u petorci je vrlo verovatno glavni favorit za prsten ove i narednih sezona. sve u svemu, biće brutalan playoff. Edited February 9, 2023 by Sundance Kid 1
freakns Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 1 hour ago, MiddleClass said: Fanovi Denvera i Dalasa na aparatima Durantula ❤️ da bog da i Kyria potpisu u offseasonu!
Recommended Posts