kralj Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Mekadua, melouna, neša, gasola, pejtona, rodmana. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
omiljeni Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 za Gasola trejdovali. McAdoo bio free agent te godine i nisu ga privukli Lakersi nego Netsi. pa su ga oni ubrzo trejdovali u Lakerse, kad je već bio u 10ppg fazi karijere. Malone došao kad je imao 40 godina. Rodman i Payton bili malo mlađi od Malonea. Steve Nash ne znam ni da li je bio mlađi od 40 kad im je došao. Za 60+ godina od premium free agenata su imali Shaqa i to je to. Lebron je bio free agent, pa ga ipak privukao Miami. Pa opet bio free agent, ali ga privukao Cleveland. Pa tek iz trećeg puta došao u Lakerse kad je već imao 35 godina.
Amos Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Kako je krenulo Kingsi će da budu drugi na zapadu
reg Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Kako je dobar osećaj kad se probudiš uz ovakve highlightse. Sad mi krivo što nisam gledao uživo. 1
Amos Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 6 minutes ago, boldrock said: Kako je dobar osećaj kad se probudiš uz ovakve highlightse. Sad mi krivo što nisam gledao uživo. Nisi mnogo propustio. Trči i pucaj celo veče bez ikakvih odbrana, samo se čekalo da Goldenstejtćanima ponestane snage jer su sinoć igrali u Minesoti.
1n54jd3r Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Bones nije ulazio uopste. Vaspitna mera ili siguran trade?
goofs Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Cesto igraci koji su u tzv. trade-blocku ne igraju da ne bi rizikovali neku povredicu i time pokvarili sanse za dobar trejd. 1
pbg12345 Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 el jos kome jokic sa ovom marinac frizurom lici na mocnog greg ostertaga? 2 1 1
cedo Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 3 hours ago, Milošica said: toliko spominjani iq
MangupIzCivilstva Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Steta sto Bones ide, em ima to materijala i inata em je jos dve sezone na rookie ugovoru. Neznam koga uopce mogu i naci za te pare u kontra smjeru. Mozda je bolje da naprave paket sa Porterom i Bonesom. Koliko god Porter bio dobar suter, covjek je vec preskocio kojih 16 - 17 utakmica ovu sezonu i nema garancije da nece preskociti jos toliko... Ici sa njim u pley-off gdje igras ruddarski svaka 2 dana je lutrija.
Mil@n Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 1 minute ago, MangupIzCivilstva said: Ici sa njim u pley-off gdje igras ruddarski svaka 2 dana je lutrija. Ali kad ga krene taj njegov šut, lomiće utakmice jer će Jokara standardno da plodi, a i Marej je sve bolji i klupa uglavnom isporuči. Nema nikakvog smisla da ga se odriču u sezoni koja je možda i all in. Bones svojom igrom odskače od onoga što igra Denver i što treba da igra da bi bio konkurentan za finale zapada/finale. To što hoće da ga trejduju, meni samo govori da pametno vuku poteze. Uostalom, evo mišljenje nekog iskusnijeg: 2
Recommended Posts