reg Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Na kraju poraz od osam razike. Nema ko da zaustavi Janisa, lošiji procenat šuta za tri. Memfis gostuje Golden stejtu koji ima valjda najbolji skor kod kuće u NBA, možda ostane postojeća razlika na čelu Zapada.
Amos Posted January 26, 2023 Author Posted January 26, 2023 2 hours ago, boldrock said: Dvocifrena prednost Milvokija 10 minuta pre kraja, 12 razlike, Denver bez ideja u napadu. edit: 3:50 do kraja, 9 razlike za Milvoki, a Janis je još uvek u igri protiv Denvera koji igra bez 4 startera. Kako bi otprilike izgledala Malounova trenerska karijera da mu nije upao Debeli u krilo. 1
reg Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Au, Stef dobio tehničku i izbačen sa utakmice nakon što se iznervirao posle nerezonskog šuta Pula, na plus 2, minut do kraja i 12 sekundi do isteka napada. Stef se okreće i baca onu gumu na pod. Nakon toga Ja polaže za izjednačenje, Pul pravi drugu duplu grešku u poslednjoj četvrtini. Inače Memfis je imao prednost od 10 poena na 3-4 minuta do kraja.
Amos Posted January 26, 2023 Author Posted January 26, 2023 Poslednja tri minuta GSW igra ‘ko će da naskoči na sudiju jače.’ Ogavni su. 1
reg Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Pul ostao sam ispod koša za pobedu na sekundu pre kraja, dosta slab Memfis u završnici. Grin je ogavan bio u poslednjoj četvrtini. Realno mogao je i on lepo da bude izbačen. Sakramentu i Nju Orleans izgubili, ostaje ista prednost Denvera u odnosu na prva tri pratioca. Lejkersi se vratili i dobili Spurse, a čini mi se da su gubili i do 20 razlike.
Amos Posted January 26, 2023 Author Posted January 26, 2023 Memfis će tako da opali neku u PO, baš po uzoru na ovu utakmicu. Malo će da ih biju, malo će da se žale sudijama, neće im dati da trče i zatvoriće Moranta. Ne dao im bog da u prvoj rundi dobiju GSW. Mada to važi za sve.
kralj Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Ja bih se mnogo više plašio Klipersa nego GSW. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
luks Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 15 hours ago, Joe D said: zato sto ne vidim razlog da izabere srbiju pre grcke. to je njegova domovina. edit: doncicev caca je igrao za slovenacku reprezentaciju, tako da nista on nije povukao na maminu stranu familije. decko je slovenac. S obzirom da je Dončić senior rođen u Sloveniji nikad mi nije bilo jasno zašto se bilo ko, bilo kada ložio da je ikada postojala mogućnost da Luka zaigra za Srbiju. 1
J.R. Cash Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) Edited January 26, 2023 by J.R. Cash 1 2
Micko8 Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 6 hours ago, kralj said: Ja bih se mnogo više plašio Klipersa nego GSW. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Jokic se nikoga ne plasi. 1
freakns Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 10 hours ago, kralj said: Ja bih se mnogo više plašio Klipersa nego GSW. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Clippersi su najbolji moguci matchup za Nuggetse. Nuggetsima su najgori matchup GSW i Phoenix jer obe ekipe mogu da vrte pnr do iznemoglosti. CP3 se oblizuje kada vidi Debelog a o Draymondovima screenovima moze slobodno dobar deseterac da se izrecituje(covek efektivno u napadu napravi screen na 3 igraca dok optrci celi teren jer boze sacuvaj da mu se svira pomeranje u bloku)... ali sve to na stranu, ako hoces titulu, moras svakog dobiti. jedino cega se plasim su Lakersi u prvoj rundi. ne zato sto ce da ih dobiju, vec ce fizicki da ih pretuku i osakate za ostatak playoffa. 2
J.R. Cash Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 37 minutes ago, Joe D said: koj kurac, bogdane Dozvoli, digao je sinoc na 26.1 (11/42)
Milošica Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) Gotivna ekipa Orlando. Ako zanemarimo "naše", na Istoku meni gotivni Orlando i Klivlend, a na Zapadu Kingsi i NOLA(šteta za povrede). I Niksi su okej zbog Bransona i Rendla, ali ne volim Tibsa. Edited January 26, 2023 by Milošica
pbg12345 Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 odavno ukazujem na orlando sad su opet u dobroj fazi, jos im se vratio isaac posle 2,5 godine bice oni vrlo zajebani 1
Recommended Posts