dunja Posted October 5 Posted October 5 4 hours ago, Venom said: Kad sam malo učio italijanski bila je rečenica "tvoja patka je moja večera" (La tua anatra è la mia cena - doduše verovatno sam pogrešio ovaj akcenat na e). Očigledno deluje da zapamtiš makar to. Na italijanskom je kod mene bilo baš morbidnih, tipa: 5
Stela Posted October 6 Posted October 6 Sad se setih da sam jednom pocela da ucim grcki. Od sargarepe i avokada nije moglo da se zivi, u svakoj recenici su bili. 2
Lena Posted October 6 Posted October 6 Praudli 1252 dana španskog Odavno se svelo na to da dnevno odradim jednu vežbu za par minuta, ali kao kontinuitet je važan, ne umem da odustanem Nemam pojma, realno 2 1
laki strajk Posted October 6 Posted October 6 1296 dana. Pre pola godine uzeo da se podsetim (ponovo naučim) osnova nemačkog. Razlike u kvalitetu kurseva su ponekad drastične na Duolingu. Nemački, kao jedan od "bitnih" jezika, ima dosta dobro koncipiran sadržaj. "Pro tip" za one koje završe celo stablo: krenite da radite i "reverse tree", npr. ako učite italijanski sa polazištem u engleskom, krenite da učite engleski kao govornik italijanskog. 2
dunja Posted October 6 Posted October 6 3 hours ago, Stela said: Sad se setih da sam jednom pocela da ucim grcki. Od sargarepe i avokada nije moglo da se zivi, u svakoj recenici su bili. kod nemačkog je to nepogrešivo - krompir 3
Babu Bhatt Posted October 6 Posted October 6 3 hours ago, dunja said: kod nemačkog je to nepogrešivo - krompir Kartoffeln, Hund i Frau Merkel, prate me kao vjerna sjena 2
slepa živana Posted October 6 Posted October 6 bogami ja šta god sam započela, izginuh od jabuka 12 hours ago, Lena said: Praudli 1252 dana španskog Odavno se svelo na to da dnevno odradim jednu vežbu za par minuta, ali kao kontinuitet je važan, ne umem da odustanem Nemam pojma, realno nemoguće da ti se za 1252 dana ništa nije zalepilo probaj da poslušaš ovu ženu, ja je sve razumem čak i kad ne znam reči govori kao da se obaraća nagluvim osobama, nekako sugestivno 1 1 1
Lena Posted October 6 Posted October 6 3 minutes ago, slepa živana said: bogami ja šta god sam započela, izginuh od jabuka nemoguće da ti se za 1252 dana ništa nije zalepilo probaj da poslušaš ovu ženu, ja je sve razumem čak i kad ne znam reči govori kao da se obaraća nagluvim osobama, nekako sugestivno Aaaa, manzanas U prvim lekcijama te izbombarduju jabukama, hlebom i vodom, posle prešli na druženje krava, ovaca, pataka, ne zna čovek gde bi izgovorio one ludosti, a da ga ne gledaju čudno, Bilo i nekih dejtova kad su ispromašivali restoran i još svašta. Preterujem, naravno da se zalepilo, razumem ih bez problema. Druga je stvar kad treba nešto sama da sastavim, ali izguram i to. Samo je to meni i dalje daleko od nekog stvarnog poznavanja jezika. Sad ću i ovu tvoju da slušam. Gracias Sad sam se setila tvoje priče o upisivanju kursa španskog i polaganju testa kad su ti rekli pa lako je kad učiš 4
Babu Bhatt Posted November 3 Posted November 3 On 20. 10. 2024. at 20:55, Babu Bhatt said: Danas rasturio, 584XP u danu. Danas ubio, 619xp. 1 mjesto u this week's Emerald League Toll !!
Recommended Posts