Patty Lee Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 (edited) Izuzetno me je oduvek nervirao poster za The Thing. Ne znam da objasnim što tačno, ali mislim da nikad ne bih pogledala taj film samo na osnovu postera. To mi je, btw, apsolutno omiljeni, THE film, ako uopšte može da se ima omiljeni (a ne može, ima previše dobrih filmova), uz Alien (prvi deo); svaki sekund je savršen, ali poster mi je uvek bio… ne znam… jednostavan je, prepoznatljiv je, ali fali mi neki… nešto da te navuče da se pitaš šta se ovde desilo? Više mi se sviđaju… pa svi alternativni posteri. Tipa: Ovaj bi bio savršen da slova nisu ovoliko cartoonish. Ko scena iz Simpsonovh. Ovi dole su mi super iako je nevelika razlika u odnosu na og… mene u stvari ovaj ubundani čovečuljak nervira i bolje mi kad se vide samo njegovi obrisi ili kad se samo nazire (da se ne vidi jasno jakna i ovo krzno oko kapuljače). Edited June 3, 2023 by Patty Lee 3
Jimmy Kowalski Posted February 6 Author Posted February 6 Htedoh da izdvojim nekoliko koji mi se bas svidjaju, pa skontao da je tih nekoliko barem pola ovih.. 2
Ras Posted May 24 Posted May 24 7 minutes ago, Stela said: Ovaj poster baš nekako ne mogu da povežem sa Stalkerom.
Ras Posted May 24 Posted May 24 (edited) 5 hours ago, ultra plasticni said: 1976 Seća li se neko postera za taj film kod nas gde je venerin breg prikazan kao erupcija vulkana? Ili je to ipak bio neki drug film? Edited May 24 by Ras
dunja Posted September 18 Posted September 18 On 27. 11. 2022. at 20:11, FPLS said: podseti me na ovaj: 1 2
Recommended Posts