kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) 3 minutes ago, Eleniko said: moliću, kakve čarape na baterije jel to neko grejanje integrisano ili šta ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju Edited November 3, 2023 by kud u maglu Simoviću
Patty Lee Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju 6
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 @maheem je to lepo objasnio, oni koji ne rade napolju to neće moći nikad da shvate na njinu sreću 1
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 razumem i dobro je što su baterije od par volti ja sam svojevremeno za zimske dane na ostrvu kupio onaj električni jorgan onda sam shvatio da se to šteka u 220V pa mi i dalje stoji u sanduku pod krevetom, nisam ni probao bolje 3 ćebeta i obični jorgan nego spečeni eleniko 7
Djuro Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @maheem je to lepo objasnio, oni koji ne rade napolju to neće moći nikad da shvate na njinu sreću kumsara , volimo te i postujemo, no hard feelings. 1
I*m with the pilots Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju Odlicna stvar, beskrajno sam ti zavhalna na ovome. Dva sata igralista na -7 prodju sasvim okej, jos pogotovo ako se setim na vreme da ih napunim pa da budu full power (te moje imaju kao tri stupnja) 30 minutes ago, Djuro said: Po gradu nosimo goretex trail bakandze, sa sve carapicama sa grejacima na baterije (da ne pricamo sad o kopanju litijuma i kobalta ) - ono, iz kola u shopingmolić, iz kola u vrtić pa u kanc, iz kanca u kola, iz kola do parkinga pod prozor stana… Masis film ovde skroz. 2
Djuro Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) 9 minutes ago, I*m with the pilots said: Masis film ovde skroz. pre ce biti da ti masis sarkazam. a i topic al evo, vracam ja topik na prave staze.. Kobe 1, adidas. (Kobe je, kao tinejdzer, potpisao visegodisnji ugovor sa adidasom. Posle 5 godina se predomislio i presao u Nike. Kobe je morao da adidasu plati - za to vreme - ogromnih 8 miliona usd, da bi dobio raskid ugovora. Ostalo je istorija. A adidas, uporedo sa Nike, nastavlja da eksploatise svoj Kobe heritage ) Edited November 3, 2023 by Djuro
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 https://vm.tiktok.com/ZMjcfmEks/
Mil@n Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 On 2. 11. 2023. at 12:05, ivy said: a evo gledam i u nekoj radnji online muskih modela 95 a zenskih 20...kakva glupost!!! Al su ženske uvek lepše.
booyaka Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 On 3. 11. 2023. at 9:26, kud u maglu Simoviću said: ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju 1
Moonwalker Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 (edited) On 3. 11. 2023. at 9:56, I*m with the pilots said: Odlicna stvar, beskrajno sam ti zavhalna na ovome. Dva sata igralista na -7 prodju sasvim okej, jos pogotovo ako se setim na vreme da ih napunim pa da budu full power (te moje imaju kao tri stupnja) @kud u maglu Simoviću A kako rade uopste, je li imaju senzor za temperaturu/prekidac ili greju sve vreme od kada se obuju? znam da nije tema, ali kad je vec napisano. Edited November 11, 2023 by Moonwalker
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 ima neki svič prekidač na bateriji što omogućava da greje u tri režima high, medium, low i nešto nisam primetio razliku(a i nisam eksperimentisao, uključio, radi to mi je bilo dovoljno). ta žičica je jako tanka i nema tu ni neke mogućnosti za postizanjem velike temperature greju sve vreme može samo da se izdžekuje kabl iz baterije pa da se isključi totalno . do duše koristio sam ih samo par puta, prošle i pretprošle zime nije bilo potrebe, na sreću 1
copkillah Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 On 2. 11. 2023. at 9:06, copkillah said: Za jesen-zimu ja furam, pored Merel u slučaju neljudskih uslova, ove: 10/10 sad su 19k, video sinoć
booyaka Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 45 minutes ago, copkillah said: sad su 19k, video sinoć Neka su, i dalje nisu sneakers 1
precog Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ima neki svič prekidač na bateriji što omogućava da greje u tri režima high, medium, low i nešto nisam primetio razliku(a i nisam eksperimentisao, uključio, radi to mi je bilo dovoljno). ta žičica je jako tanka i nema tu ni neke mogućnosti za postizanjem velike temperature greju sve vreme može samo da se izdžekuje kabl iz baterije pa da se isključi totalno . do duše koristio sam ih samo par puta, prošle i pretprošle zime nije bilo potrebe, na sreću A gde stavis baterije?
Recommended Posts