November 3, 20231 yr 3 minutes ago, Eleniko said: moliću, kakve čarape na baterije jel to neko grejanje integrisano ili šta ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju Edited November 3, 20231 yr by kud u maglu Simoviću
November 3, 20231 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju
November 3, 20231 yr @maheem je to lepo objasnio, oni koji ne rade napolju to neće moći nikad da shvate na njinu sreću
November 3, 20231 yr razumem i dobro je što su baterije od par volti ja sam svojevremeno za zimske dane na ostrvu kupio onaj električni jorgan onda sam shvatio da se to šteka u 220V pa mi i dalje stoji u sanduku pod krevetom, nisam ni probao bolje 3 ćebeta i obični jorgan nego spečeni eleniko
November 3, 20231 yr 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @maheem je to lepo objasnio, oni koji ne rade napolju to neće moći nikad da shvate na njinu sreću kumsara , volimo te i postujemo, no hard feelings.
November 3, 20231 yr 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju Odlicna stvar, beskrajno sam ti zavhalna na ovome. Dva sata igralista na -7 prodju sasvim okej, jos pogotovo ako se setim na vreme da ih napunim pa da budu full power (te moje imaju kao tri stupnja) 30 minutes ago, Djuro said: Po gradu nosimo goretex trail bakandze, sa sve carapicama sa grejacima na baterije (da ne pricamo sad o kopanju litijuma i kobalta ) - ono, iz kola u shopingmolić, iz kola u vrtić pa u kanc, iz kanca u kola, iz kola do parkinga pod prozor stana… Masis film ovde skroz.
November 3, 20231 yr 9 minutes ago, I*m with the pilots said: Masis film ovde skroz. pre ce biti da ti masis sarkazam. a i topic al evo, vracam ja topik na prave staze.. Kobe 1, adidas. (Kobe je, kao tinejdzer, potpisao visegodisnji ugovor sa adidasom. Posle 5 godina se predomislio i presao u Nike. Kobe je morao da adidasu plati - za to vreme - ogromnih 8 miliona usd, da bi dobio raskid ugovora. Ostalo je istorija. A adidas, uporedo sa Nike, nastavlja da eksploatise svoj Kobe heritage ) Edited November 3, 20231 yr by Djuro
November 11, 20231 yr On 2. 11. 2023. at 12:05, ivy said: a evo gledam i u nekoj radnji online muskih modela 95 a zenskih 20...kakva glupost!!! Al su ženske uvek lepše.
November 11, 20231 yr On 3. 11. 2023. at 9:26, kud u maglu Simoviću said: ovo s tim da istu stvar imaš na aliju za 5€ korisna stvar kad moraš u dec/jan/feb da provedeš 3-4 sata stojeći napolju
November 11, 20231 yr On 3. 11. 2023. at 9:56, I*m with the pilots said: Odlicna stvar, beskrajno sam ti zavhalna na ovome. Dva sata igralista na -7 prodju sasvim okej, jos pogotovo ako se setim na vreme da ih napunim pa da budu full power (te moje imaju kao tri stupnja) @kud u maglu Simoviću A kako rade uopste, je li imaju senzor za temperaturu/prekidac ili greju sve vreme od kada se obuju? znam da nije tema, ali kad je vec napisano. Edited November 11, 20231 yr by Moonwalker
November 11, 20231 yr ima neki svič prekidač na bateriji što omogućava da greje u tri režima high, medium, low i nešto nisam primetio razliku(a i nisam eksperimentisao, uključio, radi to mi je bilo dovoljno). ta žičica je jako tanka i nema tu ni neke mogućnosti za postizanjem velike temperature greju sve vreme može samo da se izdžekuje kabl iz baterije pa da se isključi totalno . do duše koristio sam ih samo par puta, prošle i pretprošle zime nije bilo potrebe, na sreću
November 12, 20231 yr On 2. 11. 2023. at 9:06, copkillah said: Za jesen-zimu ja furam, pored Merel u slučaju neljudskih uslova, ove: 10/10 sad su 19k, video sinoć
November 12, 20231 yr 45 minutes ago, copkillah said: sad su 19k, video sinoć Neka su, i dalje nisu sneakers
November 12, 20231 yr 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ima neki svič prekidač na bateriji što omogućava da greje u tri režima high, medium, low i nešto nisam primetio razliku(a i nisam eksperimentisao, uključio, radi to mi je bilo dovoljno). ta žičica je jako tanka i nema tu ni neke mogućnosti za postizanjem velike temperature greju sve vreme može samo da se izdžekuje kabl iz baterije pa da se isključi totalno . do duše koristio sam ih samo par puta, prošle i pretprošle zime nije bilo potrebe, na sreću A gde stavis baterije?